Premium Porc a sărbătorit de 1 Iunie alături de copiii din Slobozia Ciorăști

premium porc la ciorăștiPe 1 iunie 2014, compania Premium Porc a organizat o petrecere de neuitat pentru copiii din Slobozia Ciorăști, Vrancea unde au venit și copii din comuna Golești. S-au alăturat copiilor mai mulți părinți, dar și tinerii din cele două comune.

Curtea Școlii Generale Slobozia Ciorăști a fost plină de voie bună și distracție, timp de două ore copiii pășind în lumea minunată a poveștilor, a jocului și a distracției.

Am fost onorați să o avem printre noi și pe doamna primar Elena Gârneață.

Copiii s-au distrat împreună cu animatorii veniți special de la Teatrul Țăndărică din București. Au fost organizate mai multe concursuri în urma cărora zece copii din Slobozia Ciorăști au câștigat premii: o bicicletă, mingi de fotbal și rucsace.
Marele premiu, o bicicletă MTB, a fost câștigat de Cătălin Chetroiu, elev în clasa a VI-a la Școala Generală ”Slobozia Ciorăști”.

Cătălin este un copil foarte iubit și apreciat de colegii și prietenii lui, cei care l-au susținut pe tot parcursul concursului.

Și Cătălin Chetroiu a izbucnit în lacrimi atunci când a aflat că el este marele câștigător al concursului organizat de compania Premium Porc Group.câstigatorul bicicletei de la premium porc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.