Premium Porc Group organizează Petrecerea Copiilor la Școala Generală Slobozia Ciorăști

Copiii din localitățile Golești, Slobozia Ciorăști, Cotești și Cîrligele sunt invitați să participe, duminică, 1 iunie 2014, la Petrecerea Copiilor la Școala Generală Slobozia Ciorăști, eveniment organizat de Premium Porc Group, cu începere de la ora 17:00. Personaje de basm și pirați fioroși vor crea o atmosferă de poveste pe parcursul a două ore, timp în care toți copiii vor putea participa la concursuri cu premii și, dacă vor dori, vor fi colorați pe față de artiști în face-painting.

Marele premiu este o bicicletă MTB, dar organizatorii au pregătit și multe alte jocuri și surprize la cea mai mare Petrecere a Copiilor! Vor mai fi oferite premii consistente – mingi de fotbal ”Brasil 2014” și seturi de badminton – celor care vor intra în ”jocul” piraților și se vor înscrie la concursurile Premium Porc Group.

Participarea la Petrecerea Copiilor este liberă, iar dacă vremea nu va tine cu copiii, petrecerea se va muta în Căminul Cultural din Slobozia Ciorăști.

Îi așteptăm la petrecere pe copii dar și pe parinții! În data de 31 mai 2014, compania Premium Porc va organiza o petrecere a copiilor și în localitatea Negreni, județul Olt unde operează o altă fermă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.