PREMIERĂ NEAGRĂ: Pentru prima dată în istorie, echipa fanion a Vrancei joacă un amical la Panciu deoarece nu are teren în Focşani

Ninsorile din ultima perioadă şi incapacitatea autorităţilor locale de a deszăpezi măcar o bază sportivă din cele şi aşa puţine existente în Focşani au dus la un eveniment fără precendent. Astfel, CSM 2007 Focşani, echipa fanion de fotbal a Vrancei, va juca astăzi primul amical din istorie în altă localitate din motive legate de lipsa unui teren practicabil.

Această nouă ruşine pentru fotbalul vrâncean vine după alte câteva petrecute în ultimii 10 ani. Una din ele a rămas celebră, după ce gruparea de pe Milcov nu a fost în stare, în urmă cu câţiva ani, să termine un sezon complet, retrăgându-se din plin campionat, pe vremea când Marian Oprişan, şeful CJ, se ocupa de fotbal…

În imagine, Adrian Oprişan şi Decebal Bacinschi:

Foto: Sportul de Vrancea

Zilele trecute, colegii de la Sportul de Vrancea l-au surprins pe primarul Decebal Bacinschi alături de Adrian Oprişan, fratele lui Marian Oprişan, în zona stadionului Milcovul din Sud. Să nu credeţi că vorbeau despre deszăpezirea vreunui teren de fotbal… De fapt, nici nu ştim exact ce căuta Adrian Oprişan în zonă… Poate că avea şi el utilaje la deszăpezit, deşi Marian Oprişan nu l-a anunţat printre cei care ar fi fost în calcule pentru deszăpezire.

Dan Dumitru, preşedintele AJF, mai gospodar decât autorităţile, în privinţa stadionului (FOTO: Sportul de Vrancea)

Ori poate că are o firmă specializată în deszăpeziri, după însămânţările cu gazon care l-au adus în pragul mai multor scandaluri naţionale. Cert este că în timp ce Bacinschi coordona deszăpeziri prin zona parcării de lângă stadionul Milcovul, puştii de 10 ai ai clubului dădeau la lopată, în loc să se antreneze. Alături de ei s-au aflat antrenori şi ziarişti care au făcut treaba autorităţilor. Până când va mai dura umilinţa în ceea ce priveşte sportul focşănean?

Un jurnalist, Cristi Irimia, a ales să facă treabă în locul autorităţilor (FOTO: Sportul de Vrancea)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.