Prefectura a invalidat 76 dosare de fond funciar, in zona Paunesti

Ieri, 22 martie 2010, la sediul Instituţiei Prefectului a avut loc şedinţa Comisiei judeţene pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor, punerea în posesie a proprietarilor, modului şi modelului de atribuire a titlurilor de proprietate. În cadrul şedinţei au fost discutate procesele verbale privind soluţionarea cererilor, formulate în baza Legii nr. 247/2005 pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor, întocmite de comisiile locale ale comunelor Spulber, Tănăsoaia, Cîrligele, Năneşti, Rugineşti, Popeşti, Cîmpineanca, Moviliţa, Păuneşti şi Ţifeşti.

Un număr mare de dosare luate în discuţie la această şedinţă au fost cele întocmite de Comisia Locală Păuneşti. Astfel, din cele 77 de dosare depuse de acestă comisie, 76 au fost invalidate neîndeplinind condiţiile legale, în speţă nefiind făcută dovada dreptului de proprietate.

In alta ordine de idei, Prefectura informeaza ca astazi, 23.03.2010, ora 10.00, la sediul Institutiei Prefectului, camera 11, se va desfasura sedinta Comisiei de Dialog Social, avand ca principal punct pe ordinea de zi “Masurile ce pot fi intreprinse in scopul prevenirii aparitiei unei situatii similare anului 2009, cand angajatii SC ENET SA Focsani si-au incasat salariile doar pe perioada sezonului rece, aceste drepturi incetand a mai fi primite la timp dupa sistarea furnizarii agentului termic catre consumatori”.

Informatii primite de la Institutia Prefectului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.