Prefectul județului a felicitat jandarmii și polițiștii pentru rezultatele din 2011 & Elevii din patru comune vrâncene vor primi microbuze

Prefectul județului Vrancea, Sorin Hornea, a participat astăzi la prezentările sintezelor de activitate desfășurate în anul 2011 de către Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea și de către Inspectoratul Județean de Jandarmi Vrancea.

„Felicit conducerile celor două instituţii pentru rezultatele obţinute anul trecut, dar şi pe angajaţii acestor structuri care şi-au făcut datoria şi au acţionat promt pentru a asigura liniştea şi siguranţa cetăţenilor acestui judeţ.

Sper ca şi anul acesta să fie la fel de promţi, mai ales că anul 2012 este unul extrem de dificil”, a transmis Sorin Hornea, prefectul judeţului Vrancea.

Elevii din comunele vrancene Vidra, Jitia, Biliesti si Cimpuri vor beneficia de patru microbuze scolare. Microbuzele vor fi inmanate reprezentantilor scolilor de catre prefectul judetului, Sorin Hornea si inspectorul general scolar, Iordache Bostan, maine, ora 10.00, la Inspectoratul Scolar Judetean Vrancea.

Comunicat primit de la Prefectura Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.