Cine-l mai atacă pe Oprişan? Partidul Poporului… evident! :) Mai mulţi foşti ofiţeri au făcut echipă în trupa lui Dan Diaconescu de la Vrancea!

Dacă în alte judeţe Partidul Poporului are în componenţă tot felul de personaje controversate, în Vrancea lucrurile stau altfel. Primii patru oameni din partid sunt foşti ofiţeri, cu rezultate excelente în activitatea desfăşurată de-a lungul carierei. Iată cu ce s-au ocupat de-a lungul vieţii cei oamenii din conducerea PP-DD Vrancea:

Neagu MURGU – preşedinte PP – DD Vrancea – a fost ofiţer de aviaţie timp de 9 ani, un pilot militar extrem de apreciat

Aurel BÂCU – primvicepreşedinte PP – DD Vrancea, preşedintele organizaţiei municipale Focşani – fost comandant de unitate militară în Focşani, dar şi în Rm. Sărat, ulterior a făcut parte din Statul Major General ocupându-se de integrarea Armatei în NATO.

Aurel Bâcu, primvicepreşedintele PP DD Vrancea

Ticu LAZĂR – vicepreşedinte PP – DD Vrancea – fost maior în MApN

Ticu Lazăr

Col. (r) Jenică Bordeianu – vicepreşedinte PP – DD Vrancea – fost comandant al Jandarmeriei Vrancea şi al ISU Vrancea

Iată comunicatul primit de la PP-DD filiala Vrancea: 

Peste şapte tone de alimente, un camion cu lemne şi două de haine au fost colectate de membrii Partidului Poporului – Dan Diaconescu din ţară şi distribuite, în perioada 13 – 20 februarie, locuitorilor din comunele sinistrate din judeţul Vrancea.

„În timp ce PSD şi PD-L se ceartă pentru cine este de vină pentru dezastrul din Vrancea, organizaţia PP – DD Vrancea, a reuşit, în doar şapte zile să aducă în judeţul nostru o cantitate impresionantă de alimente, haine şi lemne. Toate aceste ajutoare au fost distibuite oamenilor ignoraţi atât de preşedintele PSD al Consiliului Judeţean Vrancea – Marian Oprişan cât şi de prefectul PD-L – Sorin Hornea.

Am ajuns la oameni bătrâni care nu mai puteau ieşi din casă şi care ne-au spus, cu lacrimi în ochi, că nu au avut cum să ajungă la ajutoarele trimise din ţară pentru că nu se puteau deplasa. La Gura Caliţei şi la Popeşti au fost situaţii când a trebuit să folosim sănii trase de cai ca să putem ajunge la familii, drumurile fiind impracticabile”, declară dl. Neagu Murgu, preşedintele organizaţiei Vrancea a PP – DD.

Patru tone de alimente constând în conserve, cartofi, orez, făină, mălai au fost aduse de organizaţia PP – DD Satu Mare reprezentată de d-na. Ileana NEGRU, la familiile sinistrate din comunile Gura Caliţei şi Popeşti (sat Tercheşti) distibuţia realizându-se în data de 15 februarie. Au distribuit alimentele sinistraţilor preşedintele organizaţiei judeţene Vrancea a PP-DD, dl. Neagu Murgu, dl. Aurel BÂCU – primvicepreşedinte şi dl. vicepreşedinte Ticu LAZĂR.

Două tone de alimente şi haine au trimis în Vrancea şi colegii noştri de la organizaţia PP-DD Mureş, acestea fiind distribuite duminică, 19 februaarie, în comunele Bogheşti şi Tănăsoaia. Tot duminică organizaţia PP-DD Suceava a trimis în comuna Năneşti, sat Călieni, un camion cu 30 de metri steri de lemne distribuiţi de preşedintele organizaţiei Vrancea, dl. Neagu MURGU şi dl. vicepreşedinte Jenică BORDEIANU.

La începutul acestei săptămâni, luni, la Mărăşeşti, Odobeşti şi Jariştea au fost distibuite haine (un camion) trimise de organizaţia PP-DD Botoşani sub supravegherea vicepreşedintelui organizaţiei Vrancea, Ticu LAZĂR şi a preşedintei organizaţiei de tineret, Geanina MELU.

În data de 13 februarie au fost distibuite alimente pentru 70 de familii în comuna Dumbrăveni, sat Cândeşti, alimente colectate de organizaţia judeţeană Vrancea şi cea municipală Focşani. În data de 18 februarie, cu sprijinul organizaţiei PP-DD Galaţi şi aportul financiar al domnului Aurel CIOCEA – preşedintele organizaţiei Tâmboieşti s-au distribuit în această comună pachete alimentare (ulei, zahăr, făină, conserve) pentru 160 de familii.

Organizaţia Vrancea a Partidului Poporului – Dan Diaconescu mulţumeşte pe această cale tuturor colegilor PP – DD din întreaga ţară care au făcut posibilă această acţiune de binefacere într-un timp atât de scurt şi anunţă că distribuirea de ajutoare va continua mai ales că, datorită încălzirii vremii din ultimele zile un nou val de nenorociri se poate abate asupra gospodarilor sinistraţi din Vrancea, datorită topirii zăpezii.

Cei care au fost alături de familiile sinistrate din Vrancea în această săptămână de foc au fost:

Ileana NEGRU – organizaţia PP – DD Satu Mare

Ioan STOICA – organizaţia PP-DD Mureş

Organizaţiile PP – DD din judeţele Suceava, Galaţi, Botoşani

Neagu MURGU – preşedinte PP – DD Vrancea

Aurel BÂCU – primvicepreşedinte PP – DD Vrancea, preşedintele organizaţiei municipale Focşani

Ticu LAZĂR – vicepreşedinte PP – DD Vrancea

Col. (r) Jenică Bordeianu – vicepreşedinte PP – DD Vrancea

Geanina MELU – preşedintele organizaţiei de tineret

Ciprian CRISTEA – organizaţia PP-DD Adjud

George CIUBOTARU – organizaţia PP-DD Mărăşeşti

Petrică BONDARENCO – organizaţia PP-DD Odobeşti

Şerbănoiu CRENGUŢA – organizaţia PP-DD Dumbrăveni

Sorin ARSENE – organizaţia PP-DD Gura Caliţei

Tudorel CULIŢĂ – organizaţia PP-DD Popeşti

Aurel CIOCEA – organizaţia PP-DD Tîmboieşti

Costel MĂRU – organizaţia PP-DD Tănăsoaia

Gheorghe SPULBER – organizaţia PP-DD Bogheşti

Cristian CONSTANTIN – organizaţia PP-DD Jariştea

Comunicat primit de la PP-DD Vrancea

3 Responses to Cine-l mai atacă pe Oprişan? Partidul Poporului… evident! :) Mai mulţi foşti ofiţeri au făcut echipă în trupa lui Dan Diaconescu de la Vrancea!

 1. alex 09/07/2012 at 14:20

  Ticu Lazar este un mare e….. care a incercat sa deposedeze multe pers.de bunuri case,terenuri,masini,etc.si acum este judecat,intr-un dosar ……,au incercat cu chitante F……sa ia mostenirea l-ui Albu Eusebiu fiul l-ui Albu Eugen,mostenitor de drept cu toate actele in regula,inpreuna cu Radu Alexandru,Roman Ionel,Vasiliu Costinel din Focsani,in conplicitate cu executorul ….,nasul l-ui Vasiliu Costinel,si conplicitate a judecatoarei,MS……..,de la Tribunalul Vrancea,locul vostru este in P………….

  Răspunde
 2. Cost... 02/08/2012 at 15:02

  Bai Ticule vezi ca si Nastase sa dus la Puscarie cind si-a pus un fular la ghit,..

  Răspunde
 3. Preoteasa 02/08/2012 at 15:11

  Ticu Lazar are Dosare Penale,cum de a fost ales Vicepresedinte la PP-DD,,,,,stie Dan Diaconescu?,ca la el in pardid nu vrea sa aiba CIOCOI….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.