Potenţialii investitori ai CSM Focsani nu s-au mai întâlnit luni!

Fotbaliştii CSM Focşani continuă pregătirea la stadionul Milcovul. Luni, antrenorii Adrian Toma şi Relu Pastia au lucrat cu jucătorii care au fost şi până acum la antrenamente, cărora li s-a adăugat Săpunaru, revenit la matcă după ce s-a antrenat cu Săgeata Năvodari şi Farul Constanţa. Primul test al verii va fi miercuri, la Moineşti, în Cupa României. Adrian Toma mi-a spus că îşi doreşte ca echipa să joace la câştig pentru că are forţa cu care să depăşească o nou promovată.

În acelaşi timp, principalul de la CSM intenţioneză să dea credit jucătorilor foarte tineri – aşa cum sunt Pasăre ori Stratulat, pe care să-i vadă cum evoluează într-o partidă oficială. La antrenamentul de luni dimineaţa, nu au mai venit jucătorii de la Panciu, care fuseseră convocaţi pentru prima zi de pregătire la Young Stars. Preşedintele clubului, Dan Dumitru, mi-a spus că au fost obţinute vizele medicale pentru cei 18 jucători din lotul pentru meciul din Cupă şi că au fost asigurate condiţiile pentru deplasarea la Moineşti.

Cea mai importantă reuniune programată pentru luni, cea a eventualilor investitori în echipa de fotbal a oraşului, nu a mai avut loc. Probabil că miercuri oamenii cu potenţial şi disponibilitate de investiţie în fotbal se vor întâlni, totuşi, cu reprezentanţii CSM – inclusiv ai Consiliului Local şi Primăriei, pentru a da substanţă unui nou proiect fotbalistic la Focşani.

Articol scris de Petrică BUTUC pe www.sportvrancean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE