Poliţistul Ştefan Turcu continuă “lupta” cu Titel Enache… pe Facebook

Stefan Turcu in uniformaPoliţistul de la Transporturi Feroviare, Ştefan Turcu (foto), a anunţat pe Facebook că va continua “lupta” pentru a-şi face dreptate în disputa pe care o are cu fostul său şef, Titel Enache, pe care l-a acuzat săptămâna trecută de lovire. Între timp, Turcu a primit noi ordine în materie de serviciu de la inspectorul principal Mihail Tumurică, cel care a primit, provizoriu, funcţia de şef al Poliţiei TF Focşani (SJPTF). Turcu a depus recent o plângere penală pentru abuz în serviciu şi împotriva lui Tumurică, pe care îl acuză că i-a dat dispoziţii să facă de serviciu pe alt post decât pe cel pe care este încadrat.

Iată mesajul postat pe Facebook de Ştefan Turcu:

Pentru cei care încă nu mă cunosc, sunt un om care nu s-a dus să dea examen să devină poliţist pentru că “poliţaii au bani”, cum zic unii, ci pentru că îmi place foarte mult acest serviciu şi deşi relaţia profesională cu un coleg în special nu mi’a permis’o în ultimul timp, în fiecare zi vin cu drag la lucru. Nu am cunoscut niciodată nevoia de partea bănească a Poliţiei, iar de aici cred că se înţeleg multe.

Este pentru prima dată când vorbesc pe un site de socializare despre nefericitul eveniment, probabil unic, din 07.08.2013. Îmi pare foarte rău pentru felul cum s’au derulat evenimentele în acea zi şi din păcate şi ulterior.

Pentru cei interesaţi, vreau să se cunoască faptul că voi face tot ce ţine de “demers legal”, autohton sau din străinătate, pentru aflarea adevărului. Timp de aproape un an, am fost şicanat şi intimidat în nenumărate rânduri de poliţistul – şef de post Enache Titel şi “locotenenţii” săi, şicane şi intimidări care au culminat cu pumnul pe care l’am primit în ziua mai sus menţionată.

Şi la acest moment se fac presiuni, mai mult sau mai puţin oficiale, pentru ca eu să fiu de acord să plec de bunăvoie din postul pe care sunt încadrat.

Îmi pun bazele în conştiinţa şi competenţa oamenilor legii şi deşi se spune că “până la Dumnezeu te mănâncă Sfinţii” închei prin a ura tuturor celor implicaţi, să le dea Dumnezeu exact după inimă, inclusiv mie!

5 Responses to Poliţistul Ştefan Turcu continuă “lupta” cu Titel Enache… pe Facebook

 1. danb 13/08/2013 at 02:39

  Se pare ca acolo exista un sistem, probabil infractional, pe care domnul Turcu l-a deranjat. Cum noi, cei care citim aceste randuri, nu cunoastem ce se intampla acolo nu prea putem sa-l ajutam. De aceea eu l-as ruga pe domnul Turcu sa transmita mediei vrancene, chiar si anonim, ce se intampla exact acolo si cum s-a ajuns pana acolo incat sa fie luat la bataie. In conditiile in care informatiile oferite se vor dovedi credibile si situatia se va limpezi eu imi ofer tot sprijinul domnului Turcu, inclusiv financiar.

  Răspunde
 2. Turcu Ştefan 13/08/2013 at 19:24

  Apreciez gestul dvs. şi vă mulţumesc mult pentru că manifestaţi imparţialitate în această cauză ! Ar trebui să vă urmeze mulţi …

  Răspunde
 3. un taran 14/08/2013 at 19:15

  Cred ca ar trebui sa dea de gandit faptul ca dl.Turcu nu se intelege nici cu noul sef,dl. Tumurica.Tot ceva personal avea cu d-lui si seful din Paulesti?Sau ceva personal avea si seful sau de la Sihlea pe care il persifla permanent?
  De ce Turcu spune ca-si iubeste atat de mult meseria daca mai ieri vroia sa demisioneze pt a pleca din tara,spunand ca politia nu e pt el?
  Hai sa nu amenintam voalat oamenii,spunand ca vei merge si in afara tarii pentru a-ti face dreptate,da?Daca se face abstractie de banii lui taticu’ sigur se va face lumina in cazul tau.Asa cum te stiu putini oameni,cred ca ai fi fost in stare sa-ti dai cateva peste ochi singur,doar sa-l acuzi pe sef.
  Poti dormi linistit noaptea d-le Turcu stiind ca ai facut atat ?Sau d-ta nu ai dat nici o palma,nu?
  Sa ia atitudine organele competente si inainte de orice,sa ti se faca un test psihologic.

  Răspunde
 4. Turcu Ştefan 16/08/2013 at 16:58

  Dle “un ţăran”, vi se potriveste de minune acest apelativ ! Pentru cine nu cunoaşte, şef la şef nu scoate ochii, dar e bine că sunt mulţi alţii peste ei ! Eu sunt un biet subofiţer, ajuns în situaţia de a lupta cu un superior şi mai nou, cu o părticică a sistemului ce vrea incidentul muşamalizat şi implicit şeful scos basma curată … Cine a scris, semnat şi mai ales a vorbit în afara legii, va răspunde, indiferent cine se dovedeşte a fi acela ! Legea din România va decide ce şi cum ! Oricum, dacă susţineţi sus şi tare cele de mai sus, vă invit să vă “instalaţi” ca martor în anchetele ce se derulează, dle “un ţăran” ! De fapt, după cum se vede, deja sunteţi un injectat ireversibil de pe tarlaua dlui agricultor …

  Răspunde
 5. silviu 18/08/2013 at 07:40

  Unii cred ca banu te face om,caracterele j….. ies la suprafatza. Esti d…. Baietica

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE