Polițiștii vrânceni, solidari cu cei care au nevoie de sânge

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea s-au alăturat campaniei de donare de sânge, pentru a contribui la salvarea colegei noastre, poliţista din județul Teleorman, diagnosticată recent cu leucemie acută.

Încă de la sfârșitul lunii aprilie, polițiștii vrânceni s-au mobilizat și au mers la Centrul de Transfuzie Sanguină Vrancea pentru a dona sânge, atât pentru colega lor, cât și pentru alți cetățeni aflați în suferință.

Această acţiune nu este singulară, unii dintre colegii noştri fiind donatori de mai mulţi ani. Este un gest simplu, însă pentru cei care au nevoie poate însemna viaţa!

Până în prezent, 28 de polițiști au trecut pragul Centrului de Transfuzie, însă această activitate nu s-a încheiat, urmând ca pe parcursul întregii luni să continuăm activitatea de donare. Cu siguranță e nevoie de mai mult și, prin generozitatea dumneavoastră, a tuturor, putem influența vital cursul celor aflați în situația colegei noastre de la Teleorman, Andreea. Recomandăm tuturor celor cărora sănătatea le permite să doneze sânge pentru cei a căror sănătate este în impas!

Întrucât poliţiştii au primit bonuri valorice în urma donării de sânge, aceştia au decis să le folosească în preajma zilei de 1 iunie, pentru a cumpăra alimente, jucării și alte bunuri necesare unor copii ai căror familii care se confruntă cu probleme materiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.