Poliţiştii şi jandarmii vrânceni, ajutoarele lui Moş Crăciun

Editor stire: Lucia PERJU

Lucrătorii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vrancea, împreună cu cei ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vrancea, au continuat tradiţia instituită în urmă cu 20 de ani, şi anume aceea de a oferi cadouri copiilor de la Şcoala Specială Măicăneşti.

“Această Şcoală Specială se află sub patronatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea încă din anul 1990, iar în fiecare an, atât de Crăciun cît şi cu prilejul altor sărbători încercăm să aducem un strop de fericire pe chipurile şi în inimile acestor copii cărora soarta le-a fost potrivnică.

Prin prezenţa noastră în mijlocul lor am dorit să le arătăm că nu sunt singuri şi că nu au fost uitaţi de Moşu’ nici în acest an. Prin contribuţia benevolă a poliţiştilor şi jandarmilor au fost achiziţionate daruri în valoare de 2.500 lei, ce au constat în dulciuri, fructe şi articole de îmbrăcăminte. Copiii, ajutaţi de dascălii lor, ne-au răsplătit cu un frumos spectacol, specific sărbătorilor de iarnă, colindându-ne şi urându-ne să ne întâlnim sănătoşi şi la anul care vine”.

Comunicat primit de la Biroul de presă al I.P.J. Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.