Poliția Buzău a confirmat că Oprișan a condus cu 191 km/oră, aproape de Oreavu. 90 de zile fără permis!

IPJ Buzău a anunțat oficial că Marian Oprișan, președintele PSD Vrancea a fost surprins cu 191 km/oră aproape de localitatea Oreavu, în județul Buzău. Oprișan va avea permisul suspendat pentru 90 de zile, conform legislației în vigoare.

Suspendarea ar putea fi întârziată dacă șeful CJ Vrancea va contesta în instanță procesul verbal, așa cum a făcut și în 2014, când a rămas fără permis în județul Bacău. Atunci, ca și acum, Oprișan n-a avut bărbăția să recunoască faptul că a greșit și să-și asume situația.

Comunicat IPJ Buzău:

”Aparatele radar care au acţionat pe principalele drumuri ce străbat judeţul au înregistrat 213 autovehicule ce rulau cu viteze mai mari decât limitele maxime admise, pe sectoarele de drum tranzitate. Pentru depăşirea limitelor de viteză cu peste 50 de km/h, poliţiştii rutieri au reţinut 24 de permise de conducere şi au fost aplicate amenzi cu valori cuprinse între 1.305 și 2.900 de lei. Cea mai mare viteză – 191 km/h a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui bărbat de 52 de ani (n. r. – Marian Oprișan), din Vrancea, depistat la volanul autoturismului pe DN 2 E85, în afara localităţii Oreavu.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE