PNL Vrancea și-a stabilit candidatul pentru Primăria Jariștea: Grama Marius Ciprian

Astăzi, la Jariștea, senatorul liberal Cătălin Toma și-a deschis un nou cabinet parlamentar, prilej cu care l-a prezentat și pe candidatul PNL la Primărie, în persoana economistului de 29 de ani, Grama Marius Ciprian.

Acesta este funcționar public în cadrul administrației locale din Jariștea, lucrând la compartimentul Mediu, la capitolul studii fiind licențiat în Ecomonia Comerţului, Turismului şi Serviciilor.
Grama Marius Ciprian va candida pe 11 iunie la alegerile locale pentru funcția de primar, după ce postul a rămas vacant prin alegerea președintelui PNL Vrancea, Cătălin Toma, în Parlamentul României.

Când aveam 30 de ani am candidat și eu pentru prima dată la funcția de primar. Îi urez succes lui Ciprian și mulțumesc comunității din Jariștea pentru susținerea oferită de-a lungul anilor. De aceea am și ales să deschid un cabinet parlamentar în Jariștea, problemele din mediul rural fiind la fel de importante ca și cele din mediul urban”, a precizat senatorul Toma.

Am acceptat cu onoare propunerea de a fi candidat și le mulțumesc colegilor liberali din Jariștea pentru susținere. Vreau să continui proiectele începute de domnul senator Cătălin Toma și să-mi pun cunoștințele și tinerețea în slujba oamenilor din comuna la care țin atât de mult”, a afirmat Grama Marius Ciprian.

Departament Comunicare PNL Vrancea, 14 mai 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE