PNL Vrancea mulțumește alegătorilor care s-au prezentat la urne și au dat credit unei echipe 100% locale

catalin-toma-si-ion-stefan-conferinta-presaFOTO: Cătălin Toma (dreapta) și Ion Ștefan

Partidul Național Liberal Filiala Vrancea mulțumește tuturor vrâncenilor care s-au prezentat la urne ieri, 126.720 de persoane alegând să-și exercite un drept fundamental. În Focșani au votat 33.271 de oameni.

Rezultatele provizorii indică faptul că un număr de aproximativ 27.000 de vrânceni au pus ștampila pe candidații propuși de PNL Vrancea la Senat, iar aproximativ 25.500 de voturi a adunat echipa liberală vrânceană la Camera deputaților. În urma voturilor contabilizate, PNL Vrancea va avea un deputat, pe inginerul Ion Ștefan și, foarte probabil, un senator, pe profesorul Cătălin Toma, după redistribuire.

Țin să mulțumesc celor care au venit la vot și, normal, celor care ne-au dat credit, apreciind faptul că am propus o echipă 100% vrânceană, integră, cu oameni profesioniști. Așteptăm rezultatele finale și redistribuirea la nivel național, pentru a comenta pe larg rezultatele alegerilor din Vrancea”, a precizat Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea.

La rândul său, deputatul PNL de Vrancea, Ion Ștefan, a spus că va face tot ce-i stă în putință să răsplătească încrederea primită atât din partea colegilor liberali, dar și din partea electoratului. ”Voi acționa în Parlament, alături de colegii mei, astfel încât PNL să facă o opoziție reală, constructivă, bazată pe idei ce pot fi aplicate în folosul cetățenilor acestei țări”, a precizat Ion Ștefan.

PNL Vrancea a obținut, conform rezultatelor provizorii, 22,39 % la Senat (locul 14 la nivel național) și 21,21 % la Camera deputaților (locul 15 la nivel național).

Departament Comunicare PNL Vrancea, 12 decembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.