PNL Vrancea cere autorităților competente să ancheteze modul în care s-au derulat licitațiile și contractele de Revelion, Festivalul Bachus și Zilele municipiului Focșani.

Partidul Național Liberal Filiala Vrancea solicită instituțiilor abilitate să verifice modul în care s-au licitat, alocat și cheltuit sumele de bani pentru evenimentele organizate de administrația publică locală și județeană vrânceană în anul 2016.

Zilele municipiului Focșani, Festivalul Bachus și Revelionul 2016-2017 au beneficiat de sume uriașe de la bugetul local și județean, sume mai mari decât cele din anii precedenți, în condiții care lasă loc interpretărilor.

Conform informațiilor publicate de mass-media locală și centrală municipalitatea focşăneană a plătit de la bugetul local suma de 962.900 de lei, adică peste 213.000 de euro, pentru cele 6 ore de spectacol din seara de Revelion. Sume uriașe au fost alocate și la celelalte evenimente menționate.

În condițiile în care licitațiile au fost organizate cu doar câteva zile înaintea evenimentelor respective, iar artiștii prevăzuți în caietele de sarcini au onorat invitațiile la spectacole, deși rezervările pentru evenimente de amploare se fac și cu un an înainte, se naște un mare semn de întrebare cu privire la posibile înțelegeri prealabile între ”actorii” implicați în derularea spectacolelor.

Mai multe detalii cu privire la sumele de bani cheltuite, firmele care au câștigat licitațiile și modul în care s-au derulat evenimentele puteți citi aici:

http://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/1588838892-record-al-primariei-focsani-la-suma-cheltuita-pentru-revelionul-2016-2017.html

http://adevarul.ro/locale/focsani/primarul-misaila-l-a-intrecut-oprisan-sumele-alocate-revelion-suma-uriasa-platit-municipalitatea-petrecerea-noaptea-ani-1_5875f96f5ab6550cb857c3cf/index.html

Departament Comunicare PNL Vrancea, 12 ianuarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE