PNL: ”Medicul Valentin Ochean i-a jignit pe românii care au plecat în străinătate: ”Cu ale cui valize fug românașii noștri?”, a fost replica halucinantă a consilierului PSD, dând parcă de înțeles că românii cară valize furate.”

Consilierii județeni PSD & ALDE nu sunt de acord cu construirea unui monument dedicat vrâncenilor care au murit în Diaspora. Medicul Valentin Ochean (foto) i-a jignit pe românii care au plecat în străinătate: ”Cu ale cui valize fug românașii noștri?”, a fost replica halucinantă a consilierului PSD, dând parcă de înțeles că românii cară valize furate.

Consilierii județeni ai Partidului Național Liberal Vrancea au inițiat un proiect de hotărâre prin care au solicitat tuturor consilierilor, indiferent de culoarea politică, să fie de acord cu exprimarea unui acord de principiu privind realizarea unui monument în Focșani dedicat vrâncenilor care au murit în Diaspora în ultimii 28 de ani.

Consilierul PNL Ovidiu Burdușa, plecat în Diaspora de foarte mulți ani, a explicat în cadrul ședinței faptul că acest proiect se vrea a fi chiar și un fel de a spune simplu „Mulțumesc!” celor care au plecat din România și, trimițând bani în țară, au contribuit la un nivel de viață acceptabil pentru rudele rămase acasă.

De altfel, italienii au astfel de monumente în mai multe state ale lumii, pentru că și ei, la rândul lor, au emigrat din Australia până în Norvegia, de-a lungul anilor, deci inițiativa nu este una nouă sau nepotrivită.

Consilierii județeni PSD & ALDE au votat împotriva proiectului inițiat de PNL. Mai mult, medicul Valentin Ochean, consilier județean PSD, i-a jignit pe românii plecați la muncă în străinătate: ”Am văzut că s-au propus niște exemple de monumente. Unul ar fi cu oameni care cară valize. S-ar putea să se întrebe unii cu ale cui valize fug românașii noștri?”, a fost intervenția halucinantă a consilierului PSD, asociind o astfel de imagine de monument cu a hoților de valize și portofele. De parcă majoritatea românilor din Diaspora ar fi hoți și tâlhari, nu oameni cinstiți și muncitori. În Diaspora lucrează aproximativ 4 milioane de români, sumele trimise anual în țară fiind de circa 4 – 5 miliarde de euro, chiar mai mult în anumiți ani.

Departament Comunicare PNL Vrancea, 21 septembrie 2017

One Response to PNL: ”Medicul Valentin Ochean i-a jignit pe românii care au plecat în străinătate: ”Cu ale cui valize fug românașii noștri?”, a fost replica halucinantă a consilierului PSD, dând parcă de înțeles că românii cară valize furate.”

  1. UNUL CARE TE CUNOASTE FOARTE BINE DOCTORE. 22/09/2017 at 23:30

    UITATIVA LA ACEST DOCTOR DE CIND SEA FACUT CRAMA NU L MAI CUNOSTI SI SPUNE CA E CARDEOLOG CE LEGATURA POATE SA AIBA ACEST DOCTOR CU POLITICA VEZI UNDE TE AU AJUNS BANII ITI FACI DE RIS PROPRIUL POPOR SANCHI ACUM ITI E URIT CU NOI DAR LINGA CEI INBRACATI IN ROSU NU .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.