PMP cere prefectului şi şefului CJ să stabilească sediul Biroului Electoral Judeţean în altă parte decât la sediul CJ

“Organizaţia Vrancea a Partidului Mişcarea Populară le solicită public prefectului Cătălin Popescu şi preşedintelui Consiliului Judeţean, Marian Oprişan, să stabilească sediul Biroului Electoral Judeţean Vrancea pentru alegerile europarlamentare într-o altă locaţie decât sediul Consiliului Județean, care să fie dincolo de orice dubii în privinţa asigurării imparţialităţii şi neutralităţii coordonării alegerilor, a funcţionării aparatului tehnic şi a respectării, fără ingerinţe politice, a procedurilor şi normelor legale.

Referendumul din anul 2012 şi dosarele penale în curs pentru Liviu Dragnea&asociaţii arată că tentaţia fraudării alegerilor, sport de performanţă pentru PSD, a rămas o constantă în comportamentul acestui partid politic.

Partidul Mişcarea Populară Organizaţia Vrancea consideră că cea mai potrivită locaţie pentru Biroul Electoral Judeţean Vrancea este Palatul de Justiţie. Suntem convinși că magistrații din BEJ s-ar simți mult mai în siguranță în clădirea în care își desfășoară activitatea, iar imparţialitatea deciziilor care vor fi luate va fi asigurată dincolo de orice dubiu şi ingerinţe“, a declarat Nicu Tănase, preşedintele PMP Vrancea.

Biroul de presă, Partidul Mişcarea Populară Organizaţia Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.