Ploi torenţiale în Vrancea. Mai multe localităţi au fost inundate. Poliţia îndeamnă şoferii să limiteze deplasările care nu sunt urgente

Prefectura a emis o atentionare cod galben

Atentionarea cod galben este in vigoare

Având în vedere atenţionarea de COD GALBEN a Administraţiei Naţionale de Meteorologie, referitoare la apariţia în perioada 06.06.2013, ora 18:00 – 07.06.2013, ora 22:00, a precipitaţiilor intense sub formă de averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, cu aspect de vijelie şi grindină, pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a traficului rutier pe drumurile publice din zona de responsabilitate, poliţiştii vă recomadă :

– sa limitaţio deplasarile care nu sunt absolut urgente;

– sa paraţi autoturismele in locuri in care nu pot fi avariate de copaci sau crengi rupte, de caderea panourilor publicitare, indicatoarelor rutiere, mijloacelor de semnalizare luminoase, etc.

– sa respectaţi indicatiile si dispozitiile politistilor rutieri si respectaţi măsurilor ce se impun pentru închiderea temporară a circulaţiei rutiere pe arterele din zonele afectate de ploi sau căderi de arbori, până la asigurarea condiţiilor corespunzătoare de desfăşurare a traficului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.