Piata Unirii ar putea fi inaugurata la Festivalul viei si vinului

Reabilitarea zonei centrale a orasului a intrat, se pare, in linie dreapta. Primarul Decebal Bacinschi a spus intr-o conferinta de presa ca spera sa termine Piata Unirii pina in toamna, la Festivalul viei si vinului, asta dupa ce al treilea termen de predare a lucrarii, 31 mai, nu va putea fi respectat. Bacinschi a precizat ca a achizitionat deja 70-80% din materialul pentru pavarea Pietii Unirii.

In acelasi timp, vor incepe si lucrarile la Bulevardul Unirii. Acesta va fi inchis traficului, aproximativ o luna. “Vom indrepta bulevardul asa ca vom mai taia din copaci, vor fi demontati stilpii de iluminat, va fi prima zona wireless din oras”, a declarat primarul Decebal Bacinschi. Totodata, se vor reface si trotuarele fiind inclusa si portiunea din fata Farmaciei 24, unde atunci cind ploua se formeaza mici iazuri. Pina la zilele Focsaniului, edilul isi mai doreste sa amenajeze si spatiile verzi din oras.

2 Responses to Piata Unirii ar putea fi inaugurata la Festivalul viei si vinului

  1. omulvaly 06/05/2011 at 23:32

    Asta ne dorim toţi : După 2 ani de gemete şi după ce s-a scremut a neputinţă , municipalitatea să inaugureze Piaţa Unirii, cu noul ei look, chiar atunci când sute de “stropitori” umane nu vor face altceva decât să ” ude” investiţia de milioane de euro ! Dar nu-i nimic, în folclor se spune că atunci când ai ceva nou , trebuie să-l uzi să ţină, neprecizându-se cu ce lichid trebuie udat !

    Răspunde
  2. Pingback: Să nu vă fie rușine! | Blog de Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.