Peste 5.500 de vrânceni şi-au făcut paşapoarte în trimestrul al III-lea din acest an

Prefectul judeţului Vrancea a participat astăzi, ora 16.00, la bilanţul de activitate al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple (SPCEEPS) din cadrul Instituţiei Prefectului judeţul Vrancea.

În trimestrul al III-lea al acestui an au fost primite 5564 cereri de paşapoarte primite la ghişeul serviciului, cu 61 mai multe decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, din care 3436 cereri pentru paşapoarte electronice (mai mult cu 507 fata de aceeaşi perioadă a anului trecut) şi 2128 pentru paşapoarte temporare.

Pentru nerespectarea prevederilor legale privind regimul juridic al paşapoartelor au fost aplicate 31 sancţiuni contravenţionale iar pe linie de restricţii au fost luate măsuri de suspendare a dreptului la libera circulaţie, în baza sentinţelor pronunţate de instanţele de judecată, pentru un număr de 74 de persoane.

Trimestrul al III-lea a presupus un grad de încărcătură mult mai mare. Consider ca, în acest an urmare şi adoptării si mai ales implementării planului de masuri, am fost mai bine pregătiţi iar reacţiile venite de la cetăţeni au fost pozitive.

De aceea insist ca programul de masuri pentru perioada de sărbători sa fie finalizat până la cel târziu 20 noiembrie, iar deservirea exemplară a cetăţeanului să rămână o constantă a activităţii dumneavoastră ” , a declarat prefectul Ion Oprea la încheierea prezentării raportului.

Comunicat primit de la Prefectura Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE