Pentru prima oară în România, Carrefour a sărbătorit ziua bunicilor!

Pe 29 septembrie Carrefour a sarbatorit, pentru prima oara in Romania, ziua bunicilor!

Timp de o saptamana, in perioada 24 – 29 septembrie, Carrefour i-a indemnat pe toti nepotii, mici si mari, sa isi sarbatoreasca bunicii, printr-o campanie media care a fost difuzata pe principalele statii TV, la radio si in presa nationala.

In plus, de-a lungul saptamanii, Carrefour a organizat activitati si concursuri in hipermarket-urile sale si pe pagina de Facebook.

Participantii din hipermarketurile Carrefour au avut ocazia sa relateze o povestire despre bunicii lor, iar fanii paginii de Facebook Carrefour Romania au impartasit sfaturi pretioase pe care le-au primit de la bunici.

Premiile au constat in cupoane de cumparaturi Carrefour, cu valoare nominala de 100 de lei fiecare, valabile timp de 30 de zile de la data emiterii. In perioada de desfasurare a promotiei au fost acordate in total 82 de premii, a caror valoare s-a ridicat la 8.200 lei.

In perioada campaniei, echipe din magazinele noastre au distribuit cadouri bunicilor din orasele in care Carrefour este prezent cu un hipermarket.

Informatii primite de la Carrefour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE