PDL Vrancea: “Alegerile europarlamentare din Vrancea, voturi cumpărate cu 30 RON şi o sticlă de bere la Negrileşti”

PDL Vrancea consideră că alegerile Europarlamentare de astăzi s-au derulat, până la această oră, sub presiunea încercărilor de fraudă şi intimidare din partea Alianţei roşii PSD-PC-UNPR.

Organizaţia PDL Vrancea a făcut o serie de sesizări către Parchetul General precum şi Direcţia Naţională Anticorupţie dar şi celelalte instituţii ale statului cu atribuţii în acest sens, deoarece abuzurile din această zi au atins cote greu de imaginat.

În privinţa PSD, este de actualitate zicala Lupul îşi schimbă părul dar năravul ba, un număr de şapte primari de comune urmează să dea socoteală pentru abuzurile şi ilegalităţile comise care au avut loc astăzi.

Situaţii similare au fost la Mărăşeşti şi Panciu, în cel din urmă abuzurile fiind şi mai numeroase datorită faptului că păncenii trebuie să-şi aleagă un nou primar, iar PSD a făcut tot posibilul ca să nu existe o competiţie electorală corectă folosind turismul electoral între Mărăşeşti – Odobeşti – Panciu, unde unui număr de aproximativ 20 de persoane au fost plimbate din secţie în secţie în cele trei oraşe, practicînd ce ştiu ei mai bine “votul multiplu”.

Primarul Valerică Chitic împreună cu preşedinţii secţiilor de votare nr. 81 şi 82 Călimăneşti au permis unui număr de 15 persoane care veneau dinspre Adjud să voteze de mai multe ori.
Acelaşi lucru s-a întîmplat şi la Odobeşti sub patronajul primarului Daniel Nicolaş, unde au fost înregistraţi aproximativ 100 de turişti electorali.

La Negrileşti viceprimarul PSD, Moise Nelu a cumpărat voturile pentru partidul său cu 30 RON şi câte o sticlă de bere de persoană. În municipiul Focşani un reprezentant al PNL a luat mai multe buletine de vot şi a fost prins în flagrant în timp ce încerca să le bage în urnă. Cazul a fost a fost anunţat imediat la 112, iar în cele din urmă reprezentantul PNL a fost exclus din biroul secţiei de votare, urmând ca oamenii legii să facă verificări cu privire la modul în care s-a săvârşit fapta.

Încă o sesizarea fost făcută la 112 cu privire la secţia 56 din cartierul Sud din Focşani, unde un cetăţean s-a prezentat în secţie, iar reprezentantul “UDMR-PSD” i-a înmânat două buletine de vot pe care acesta le-a folosit ca să voteze şi le-a introdus în urnă. Preşedintele secţiei de votare a refuzat să ne comunice numele persoanei, cu toate datele de identificare de pe lista de vot. PDL Vrancea pune la dispoziţie sesizările care au fost făcute către instituţiile statului.

Preşedinte PDL Vrancea, Costică Neaţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.