PDL consideră că Ministerul Sănătății este un minister de mana a doua

foto: www.mediafax.ro

Demisia lui Cseke Atilla demonstreaza ca Ministerul Sanatatii este un minister de mana a doua, iar sanatatea romanilor nu reprezinta altceva decat un spatiu de manevra pentru interesele financiare ale oligarhiei portocalii.

Primul gest de onoare inregistrat de Guvernul Boc ii apartine lui Cseke Atilla. Din pacate semnalul dat prin demisie de ministrul Sanatatii nu isi va gasi un ecou in randul celor care ar putea sa influenteze in bine functionarea sistemului de sanatate. Se petrec lucruri incredibile in Romania: legea Sanatatii se elaboreaza la Cotroceni, ministrul Sanatatii este eliminat din deciziile referitoare la bugetarea sanatatii! Nimeni nu raspunde, putini se indigneaza, cu toate ca evidentele unui sistem care nu raspunde nici macar nevoilor elementare de sanatate ale cetatenilor sunt nenumarate.

Departamentul de Sanatate al PSD a prezentat public, chiar in cursul zilei de ieri, problemele, mai ales de natura financiara, cu care se confrunta in acesta perioda sistemul sanitar si a propus solutii realizabile, pentru intrarea in normalitate. La scurt timp, demisia ministrului Sanatatii a confirmat ca fara o strategie coerenta si fara respect pentru profesionistii din administratia sanitara si personalul medical nu se poate face nimic in afara condamnarii marii majoritati a cetatenilor la imposibilitatea de a beneficia de servicii de sanatate.

Comunicat primit de la Compartimentul de Sanatate al PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.