Partidul Verde cere companiei Lidl să replanteze copaci în zona autogării

Partidul Verde Vrancea a luat act cu ingrijorare de decizia companiei Lidl de a taia un numar de copaci in zona Autogara si de a nu oferi nicio solutie alternativa pentru mentinerea constanta a suprafetei de spatiu verde in zona.

Solicitam companiei Lidl sa ofere de urgenta o solutie alternativa, de exemplu cumpararea si transformarea unei suprafete betonate in spatiu verde in aceeasi zona unde s-au efectuat taierile. Ne sprijinim in acest demers pe legislatia germana, tara de origine a companiei Lidl.

Consideram Lidl o companie responsabila si faptul ca legislatia romana este mult mai permisiva cu infractiunile de mediu nu inseamna ca Lidl sa nu-si respecte principiile si buna relatie cu mediul, lucruri pe care le respecta in Germania.

Vom solicita un raspuns si Lidl Germania si in caz de mentinere a pozitiei Lidl Focsani vom fi nevoiti sa adaugam Lidl in categoria companiile interesate doar de profit si care nu isi asuma nicio responsabilitate fata de mediul in care traiesc clientii dansilor, lucru care va genera consecinte momentan inca imposibil de evaluat, poate chiar si asupra profitului Lidl, lucru atat de important pentru companie.

Comunicat primit de la Partidul Verde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.