Partidul Social Democrat îi felicită pe socialiştii danezi pentru victoria în alegerile legislative

Partidul Social Democrat priveşte cu deosebită satisfacţie victoria coaliţiei condusă de socialiştii danezi, în cadrul alegerilor legislative care au avut loc ieri, 15 septembrie.

Aceasta este o nouă victorie a politicienilor care conştientizează că alienarea populaţiei, prin austeritate fără măsură, nu poate continua. Partidul Social Democrat a transmis, astăzi, un mesaj de felicitare către omologii danezi.

PSD remarcă, de asemenea, că stânga continuă să fie principala forţă politică care promovează reforma, nu doar prin politici publice, ci şi prin lipsa de complexe pe care o arată în raporturile sociale. Astfel, pentru prima dată în istorie, Danemarca va avea un premier femeie, în persoana doamnei Helle Thorning-Schmidt.

Privim victoria socialiştilor danezi nu atât ca pe una ideologică, ci pe una a principiilor. O victorie a acelor principii care pun omul înainte de orice, care nu glorifică legea junglei şi care refuză abordarea conform căreia cei slabi trebuie marginalizaţi în societate şi, întotdeauna, cei mulţi trebuie să plătească pentru greşelile celor puţini, dar puternici.

 PDL să înceteze imediat războiul pe funcţii publice şi să se ocupe de gravele probleme de la ministerul Muncii

Partidul Social Democrat salută demiterea din funcţia de ministru al Muncii a lui Sebastian Lăzăroiu, o persoană care a dovedit că nu are nicio legătură cu problemele acestui domeniu. Remarcăm însă faptul că demiterea ministrului Muncii nu a fost jusitificată prin lipsa de competenţe a acestuia sau de gafele făcute în ultima perioadă, ci a fost legată de lupta internă din interiorul PDL.

Adică, PDL consideră orgoliul de partid mai important decât milioanele de oameni care vor suferi în urma „viziunii Lăzăroiu”.

PSD atrage atenţie că, în ultimele luni, când lumea a fost obligată să asculte pseudo-analizele politice ale lui Sebastian Lăzăroiu, au fost introduse restricţii pentru cetăţenii români pe piaţa muncii din mai multe state europene, au fost luate decizii care vor duce la creşteri imense ale costului întreţinerii în iarnă, au fost propuse modificări legislative care vor adânci sărăcia românilor. Nimic din aceste probleme nu par să intre în aria de preocupare a PDL.

În acest context, PSD solicită PDL să înceteze imediat acest joc politic falimentar, iar noul ministru să se preocupe de gravele probleme din cadrul ministerului Muncii.

Comunicat primit de la PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.