Parlamentarii PNL de Vrancea: ”PSD refuză o salarizare echitabilă pentru primarii din România”

PSD întoarce spatele primarilor și viceprimarilor din întreaga țară, după ce majoritatea social democrată a respins amendamentul propus marți, în Senat, de către grupul PNL, prin care primarii și viceprimarii, dar și alți funcționari publici, ar fi primit indemnizații lunare echilibrate, raportate la veniturile unor funcționari din primării care sunt plătiți, de multe ori, mai bine decât edilii.

Totuși, PSD mai are timp să își spele păcatele față de edili și să recunoască faptul că amendamentul susținut de liberali este unul menit să limiteze actele de corupție în administrația locală.

OUG 2/2017 cu privire la unele măsuri fiscal-bugetare, care face referire și la salarizarea în administrație, va ajunge la vot în Camera Deputaților, care este for decizional. Astfel, PSD ar putea susține la vot amendamentul PNL prin care veniturile primarilor ar putea crește cu 30%.

Amendamentele prin care salariile primarilor și viceprimarilor din România ar putea crește sunt susținute și de parlamentarii PNL de Vrancea, senatorul Cătălin Toma și deputatul Ion Ștefan. Aceștia fac apel la primarii localităților rurale care s-au reunit în aceste zile, la București, în cadrul lucrărilor de la Asociația Comunelor din România, să transmită reprezentanților Guvernului României și ai PSD că, pentru a avea o administrație eficientă, care să se debaraseze de suspiciuni de corupție și ineficiență în actul administrativ, este nevoie de salarii echitabile.

Cătălin Toma, senator PNL de Vrancea
Ion Ștefan, deputat PNL de Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.