Părinţii sunt nemulţumiţi de nivelul ridicat de poluare din zona Creşei nr. 7, respectiv Şcoala nr. 10

Vrancea Media a primit la redacţie o adresă din partea unor părinţi care au copiii la Creşa nr. 7 din Focşani. Primarul Decebal Bacinschi este rugat să ia măsuri pentru ca problemele explicate în adresa municipalităţii să fie rezolvate, cât de cât.

“Domnule primar,

Vă aduc la cunostinţă gravele probleme pe care le întâmpinăm noi ca părinţi având în vedere nivelul ridicat de poluare a aerului înconjurător pe strada Diviziei, unde avem înscriși copii la Creșa nr. 7 din municipiul Focșani.

Această situaţie aduce mari probleme zonei și copiilor noştri, disconfortul și problemele respiratorii ajungând de cele mai multe ori insuportabile. Având în vedere starea deplorabilă a străzii Diviziei, care este în administrarea Primăriei Municipiului Focșani, traficul generează mult praf, ceea ce a redus mult calitatea aerului atmosferic.

În incinta creșei există și un spaţiu verde de joacă care de asemenea este afectat de praf și zgomot fapt ce contrazice prevederile din legislaţia în domeniu, mai exact din Legea 104/2011 privind calitatea aerului înconjurător.

Ţinând cont de starea actuală privind zgomotul și praful generat de traficul rutier, vă rog sa interveniţi urgent pentru problemele de pe strada Diviziei din Municipiul Focșani, introducând în campania de reabilitare prin asfaltare completă și această stradă.

Doar în acest mod se poate diminua și stopa starea deplorabilă a străzii și reducerea cantității de praf generată, protejându-se astfel și starea de sănătate a copiilor care folosesc zilnic strada atât pentru Creșa Nr. 7 cât și cei de la Școala nr. 10 „Duiliu Zamfirescu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE