Părinții din România se organizează pentru a contracara intenția ACCEPT și CNCD de reeducare a profesorilor și elevilor în sensul acceptării homosexualității drept un comportament normal

FOTO: Astfel de imagini ar vrea ACCEPT să fie văzute și în România.

Mii de părinți se organizează în aceste zile pentru a trece la o serie de proteste față de cooptarea profesorilor din școlile românești în planul de reeducare a elevilor în sensul acceptării homosexualității drept un comportament normal.

Părinții s-au organizat după ce Asociația ACCEPT, organizație de promovare a intereselor homosexualilor, în colaborare cu Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), a trecut la organizarea unor acțiuni de reeducare a profesorilor pentru ca aceștia din urmă să accepte introducerea (directă sau indirectă) în școli a unor noțiuni legate de  homosexualitate.

ACCEPT și CNCD organizează, în aceste zile, la hotelul Carpați din Predeal, proiectul ”Parteneriat pentru Egalitatea Persoanelor LGBTI”, finanțat de Uniunea Europeană. În cadrul proiectului, ACCEPT și CNCD invită ”profesorii consilieri școlari” să învețe cum să crească ”capacitatea autorităților publice și a profesioniștilor din domeniul justiției, sănătății, educației și asistenței sociale de a relaționa cu petenți, pacienți, elevi, studenți, clienți care aparțin comunității LGBTI”, după cum au anunțat într-un comunicat. ”În cadrul sesiunilor de formare, cursanții vor avea ocazia de a dezbate și de a aprofunda teme precum: informații de bază privind problematica LGBTI, istoria comunității din România, informații generale privind prevenirea și combaterea discriminării”, au mai precizat ACCEPT și CNCD.

Nu este exclus ca la Predeal, dar și la Guvern, să aibă loc acțiuni de protest din partea părinților nemulțumiți de derularea unor astfel de acțiuni care vor avea efect asupra copiilor, începând de la grădinițe și până la facultate.

Proiectul ACCEPT & CNCD vizează intenția de reeducare a 160 de specialiști, printre care judecători, procurori, avocați, profesori și consilieri școlari, asistenți sociali, psihologi și endocrinologi, în sensul susținerii ideilor legate de homosexualitate. (Cr. A.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.