Parangheliile megalomanice ale lui Oprisan, considerate “prejudiciu” la bugetul judetului de catre Curtea de Conturi

Dovada cheltuirii nechibzuite, chiar ilegale, a banului public pe parangheliile anuale de la Focsani, organizate doar pentru orgoliul unui baron PSD, vine in clar, cu documente, de la institutiile statului!

Este vorba despre raportul Curtii de Conturi, care a analizat modul de cheltuire a banului public in 2016 si care da verdictul: Marian Oprisan si institutiile sale din subordine au tocat fraudulos banii contribuabililor, o suma imensa de nu mai putin de 7,7 milioane lei!

Cele mai grave abateri descoperite de inspectorii Curtii de Conturi sunt la capitolul achizitii publice!

Aici, doua institutii de cultura din judet, care ar trebui sa aiba preocupari artistice si de promovare a istoriei, au cazut in plasa lui Oprisan, care le-a dat sa transfere fonduri publice catre firme agreate de PSD pentru organizarea de paranghelii, acum doi ani, in campanie electorala pentru locale si parlamentare. Este vorba despre Muzeul Vrancei care, in 2016, a facut achizitii de bunuri si servicii fara a avea la baza o procedura operationala, prin respectarea careia sa se asigure utilizarea fondurilor publice in conditii de economicitate, eficacitate si eficienta, cu referire la servicii artistice achizitionate pentru organizarea de evenimente. O alta institutie gasita de Curtea de Conturi ca a prejudiciat bugetul local este Centrul Cultural Vrancea care nu a procedat la transmiterea in SEAP a anuntului de atribuire, in cadrul procedurii simplificate de achizitie a unui eveniment cultural.

Pentru a evidentia ilegalitatile pe care Oprisan si institutiile din subordinea sa le-au facut, atasez parte a raportului Curtii de Conturi, dar si sumele pe care cele doua institutii le-au cheltuit , in 2016, pentru amuzamentului unui OM si pentru indestularea caracatitei PSD!

Nu pot incheia decat astfel: hotilor, returnati cei peste 7 milioane lei prejudiciu facut cetatenilor judetului Vrancea!

Ion Ștefan, deputat PNL de Vrancea

2 Responses to Parangheliile megalomanice ale lui Oprisan, considerate “prejudiciu” la bugetul judetului de catre Curtea de Conturi

  1. LUCA. 21/02/2018 at 17:47

    Dl Deputat Sefan rezolvati o data scoaterea la pensie pentru totdeauna sa nu ma comande acesti Bolsevici cu cravata rosie la git ne e deajuns in ce situatie disperata neau adus referedum semnaturi .

    Răspunde
  2. LUCI. 21/02/2018 at 18:38

    Respect pentru Prtidul Ntional Liberal Focsani.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE