OTP Bank România finanțează în avans, până la 160%, dublul subvențiilor APIA SAPS

Produs unic pe piață bancară din România: prefinanţare pentru doi ani, în baza adeverinței emise de APIA, de până la 160%, respectiv dublul subvenției APIA SAPS;

Finanţarea plăţilor cuvenite din Schema de Plată Unică pe Suprafaţă – SAPS, plata redistributivă, plata pentru înverzire şi din măsurile compensatorii de dezvoltare rurală;

Grafic de rambursare personalizat și structură de garanții flexibilă.

OTP Bank România majorează suma maximă a Creditului pentru dubla prefinanțare a subvențiilor APIA SAPS, o facilitate unică în acest moment în România, adresată fermierilor. Noua formă a produsului de creditare permite finanțarea în avans de până la 160%, reprezentând dublul subvenției APIA SAPS.

Unicitatea produsului consta în prefinanţarea subvențiilor pentru doi ani, în baza adeverinţei emise de APIA. Acesta poate fi accesat de o gamă largă de clienți: persoane juridice, persoane fizice autorizate, întreprinderi familiale și întreprinderi individuale, în calitate de producători agricoli sau fermieri, care solicită plata în cadrul SAPS (schema de plată unică pe suprafață), incluzând plata redistributivă, plata pentru înverzire și măsurile compensatorii de dezvoltare rurală.

Prin intermediul acestei facilități, clienții care activează în domeniul agricol pot beneficia în avans de maximum 160% din subvențiile APIA SAPS: 80% din valoarea subvenției cuvenite în primul an de finanțare, dar nu mai mult de 225.000 euro și 80% din nivelul subvenției ce urmează a se încasa în anul următor, dar nu mai mult de 125.000 euro. Mai mult, în cel de-al doilea an al creditării, suma acordată inițial poate fi majorată, cu posibilitatea prelungirii facilității pentru o perioadă de 12 luni, iar dobânda se poate achita lunar, trimestrial sau anual, în funcție de prioritățile financiare ale clientului.

„Întrucât agricultura reprezintă un sector de activitate strategic pentru OTP Bank România, iar în domeniul agricol există mulți factori imprevizibili, ne dorim să le oferim clienților noştri stabilitatea de care au nevoie. Astfel, am majorat valoarea maximă a creditului pentru dubla prefinanțare APIA SAPS, până la 160%, cu scopul de a ne păstra statutul de partener viabil, care oferă clienților cele mai bune soluții de finanțare. Credem cu tărie că sectorul agricol din România este un domeniu important care contribuie la dezvoltarea economică, de unde și eforturile asumate ale OTP Bank România de a sprijini agricultura locală”, declară Roxana Maria Hidan, Director Direcția IMM, OTP Bank România.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare.

OTP Bank este a 9-a cea mai sigură bancă din Europa Centrală și de Est în 2017, conform Global Finance. OTP Group oferă servicii universale de înaltă calitate pentru aproximativ 15 milioane de clienți în 9 țări, printr-o rețea de aproximativ 1.400 de unități, rețea de ATM-uri și servicii electronice avansate. OTP Bank este cel mai mare furnizor de servicii financiare în Ungaria și un jucător foarte important pe piața financiară din Europa Centrală și de Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.