Organizația Salvați Copiii a donat secției de neonatologie a Spitalului Județean echipamente medicale de 25.000 de euro. CJ Vrancea, prin majoritatea PSD-ALDE ”gestionată” de Oprișan, refuză să preia spitalul în administrare.

Spitalul Judetean FocsaniSpitalul Județean din Focșani primește, în continuare, donații de la persoane fizice sau juridice, ONG-uri etc, în timp ce Consiliul Județean Vrancea, prin președintele Marian Oprișan și majoritatea PSD-ALDE, refuză să preia în administrare unitatea spitalicească.

Preluarea spitalului ar permite, printre altele, o serie de investiții în saloanele și secțiile cu probleme, implicit o spitalizare de o calitate mai bună pentru bolnavi.

Ieri, Organizația Salvați Copiii a donat secției de neonatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență “Sf. Pantelimon” din Focșani cinci echipamente medicale performante, în valoare de 25.000 de euro. Noile aparate vor ajuta copiii născuți prematur să supraviețuiască și să aibă șansa unui viitor mai bun.

Salvati Copiii Romania este o organizatie neguvernamentala, de utilitate publica, non-profit, care promoveaza din 1990 drepturile copilului in Romania, in acord cu Conventia Natiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului. Este membra a Aliantei Internationale Salvati Copiii, cea mai mare organizatie independenta din lume de promovare a drepturilor copiilor, ce cuprinde 30 de membri si desfasoara programe in peste 120 de tari. (Corina B.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.