În orașul Panciu a început curățenia de primăvară

Primaria Panciu sediuMarți, 1 aprilie 2014, Primăria Orașului Panciu a demarat acțiunile incluse în programul curățeniei generale de primăvară.

Acestea vizează curățarea străzilor, vopsirea bordurilor, refacerea marcajelor pietonale, toaletarea și văruitul arborilor, curățarea și igienizarea parcurilor și a locurilor de agrement, pregătirea spațiilor verzi, curățarea rigolelor, colectarea și transportul deșeurilor vegetale.

Viceprimarul Iulian Nica precizează faptul că lucrările se vor desfășura atât în zona urbană, cât și în cartierele aparținătoare orașului Panciu, respectiv Satu-Nou, Crucea de Jos, Dumbrava, Neicu și Crucea de Sus.

„Pe această cale, fac un apel către toți păncenii – persoane fizice, instituții publice, agenți economici, asociații de proprietari, școli – să sprijine aceste acțiuni ale administrației locale și să participe la curățarea spațiilor din fața caselor sau a firmelor unde își desfășoară activitatea, a zonelor verzi, a aleilor din fața blocurilor.

De asemenea, îi rugăm pe toți cetățenii să nu depoziteze pe domeniul public deșeurile provenite din curățenie, ci în pubele sau în spații special amenajate, de unde gunoiul va fi colectat de mijlocele de transport ale Serviciului Salubritate.

Am convingerea că, și în această primăvară, vom demonstra că orașul Panciu este un oraș de oameni gospodari și că vom întâmpina Sărbătoarea Paștelui așa cum se cuvine, în deplină curățenie“, a declarat viceprimarul Iulian Nica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.