”Oprișan trebuie să-și dea demisia de la Consiliul Județean!”

Oprisan da noroc cu inlocuitorul sau„PSD se va destrăma. Vrancea nu mai este roșie, Oprișan trebuie să plece”. Aceasta este prima reacție dură la adresa șefului PSD Vrancea, după ce Victor Ponta a pierdut alegerile prezidențiale.

Copreşedintele TNL Vrancea, Ionuț Filimon, este cel care a cerut astăzi demisia lui Oprișan. Iată comunicatul primit la redacție:

PSD va muri încetul cu încetul pentru că oamenii s-au săturat de gargara politică pe care au făcut-o politicienii gen Ponta sau Oprișan. La această oră cred că Vrancea a demonstrat că nu mai este roșie și a câștigat respectul țării.

De aceea Marian Oprișan trebuie să înțeleagă că ar fi cel mai indicat să plece de la Consiliul Județean, pentru că vrâncenii s-au săturat până peste cap de PSD și de tirania marca Oprișan.

Deopotrivă tineri și bătrâni, au dat o palmă președintelui PSD Vrancea și al Consiliului Județean iar Oprișan ar trebui să asculte de vorba lui Ponta: “Poporul are întotdeauna dreptate”. Ce s-a întâmplat aseară în Focșani, cu manifestările de bucurie ale tinerilor, taximetriștilor și tuturor care au ajuns până la sediile ACL este dovada că în Vrancea a avut loc o revoluție de catifea, similară Revoluției de la Praga.

Mulțumesc tuturor celor care au luptat și au crezut până la capăt în victoria lui Klaus Iohannis și îi invit să își dorească schimbarea până la capăt la alegerile Parlamentare și Locale: schimbarea Guvernului PSD, schimbarea lui Marian Oprișan, schimbarea lui Decebal Bacinschi și a hoardei de primari PSD din județ“.

One Response to ”Oprișan trebuie să-și dea demisia de la Consiliul Județean!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.