Oprişan savurează victoria şi-l anunţă pe Ponta, indirect, că vrea să fie ministru: “Avem nevoie de un Guvern a cărui membri să fie oameni cu experiență în administrarea județelor, a orașelor, a țării”

Dragi prieteni,

Astăzi USL a câștigat alegerile. Vreau să vă spun că victoria este a românilor și a vrâncenilor mei dragi. Este a V-a oară, consecutiv, când vrâncenii mei dragi ne mandatează cu încrederea lor. Pentru mine, vrâncenii sunt cei mai importanți.

Astăzi s-a demonstrat că oamenii cred în singura forță politică care poate redresa situația din România. Urmează o muncă grea. Avem nevoie de un Guvern a cărui membri să fie oameni cu experiență în administrarea județelor, a orașelor, a țării. Avem nevoie de un Guvern care să răspundă imenselor așteptări ale românilor.

Trebuie programe speciale pentru reducerea sărăciei copiilor, pentru reducerea sărăciei oamenilor și pentru crearea de noi locuri de muncă.

Trebuie să înțelegem că noi suntem servitorii cetățenilor și nu ei sunt servitorii noștri. Trebuie să înțelegem că în funcții nu au ce căuta oameni care nu se pricep și care nu au competențele necesare. În ultimii patru ani s-a demonstrat clar unde duce prostia și incompetența.

One Response to Oprişan savurează victoria şi-l anunţă pe Ponta, indirect, că vrea să fie ministru: “Avem nevoie de un Guvern a cărui membri să fie oameni cu experiență în administrarea județelor, a orașelor, a țării”

  1. Bisoceanu Mihai 09/12/2012 at 22:18

    niste h….., uitati-va cum arata vrancea dupa 20 ani, aproape distrusa complet cu acest oprisan, vai de steaua voastra , vranceni v-ati votat pentru 4 ani dusmanii.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE