Oprişan nu a vrut să rămână de două ori fără permis şi a întârziat 4 ore la inaugurarea unor lucrări la Adjud

Astazi s-a inaugurat la Adjud inceperea lucrarilor la sistemul de apa si canalizare a municipiului. Ora de incepere s-a aminat de doua ori, de la 12.00 la 15.00 si de la 15.00 la 16.00, pentru a putea ajunge si presedintele Consiliului Judetean, Marian Oprisan. Acesta s-a scuzat motivind ca vine direct de la Bucuresti, unde a participat la o sedinta cu conducerea partidului.

Seful Consiliului Judetean si-a facut aparitia la volanul unui jeep, la doar o zi dupa ce a fost lasat fara permis pentru ca gonea cu 113 km pe ora prin Ramnicu Sarat. Probabil speriat de o noua sanctiune, Oprisan nu a mai gonit pentru a ajunge la timp la Adjud, astfel ca oficialitatile din orasul de pe Trotus si presa au asteptat de li s-au intins urechile. Cu incalzirea facuta la intilnirea cu liderii PSD, baronul a uitat de ce a venit la Adjud si in loc sa vorbeasca despre program a tinut un discurs de infierare a “puterii portocalii care a distrus tara”.

In ceea ce priveste proiectul, acesta se intinde pe o durata de trei ani si va costa 18 milioane de euro. “Sistemul se intinde in intreg orasul, mai putin in zonele unde am lucrat in regie proprie”, a precizat primarul Constantin Armencea. La eveniment au mai participat, pe linga autoritatile locale, Gheorghe Vasilescu, directorul CUP Focsani, Doru Chiper, director tehnic la Vega 93 Galati si supervizorul lucrarii, David Buzacoti, de la firma Louis Berger. O alta firma care va mai lucra la acest proiect este Hidroconstructia Bucuresti, pe partea de echipamente si foraje. Lucrarile de la Adjud fac parte dintr-un program amplu la nivelul judetului, ale carui costuri totale se ridica la 108 milioane de euro. Inaugurarea de astazi se repeta miine si la Marasesti, unde vor incepe, de asemenea, lucrarile la sistemul de apa si canalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.