Oprişan, la un pas să rămână fără permis de conducere. A pierdut procesul cu IPJ Bacău, dar va face apel

Oprisan justitie realitatea tv

Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, a pierdut procesul cu IPJ Bacău, el contestând reţinerea permisului de conducere pentru viteză peste limita legală. Decizia nu este definitivă, liderul PSD urmând să facă apel, apel care va fi judecat la Tribunalul Bacău.

Pe 3 august 2014, Oprişan a fost surprins în trafic, de aparatul radar, în comuna Nicolae Bălcescu din Bacău, cu o viteză de peste 100 km pe oră. Ulterior, pentru a câştiga timp, Oprişan a contestat la Judecătoria Focşani procesul verbal întocmit de poliţişti, prin care rămânea pieton pentru 90 de zile, deşi trebuia să facă acest lucru la Judecătoria Bacău.

Cum şeful CJ s-a lăudat că mereu a avut mereu cei mai buni avocaţi şi de aceea a câştigat diverse procese în instanţă, pare destul de evident că introducerea acţiunii la Focşani  şi nu la Bacău a fost făcută tocmai pentru a se pierde timp cu judecata.

Şi acest lucru poate induce ideea că Oprişan se simte cu musca pe căciulă în ceea ce priveşte viteza cu care a fost prins la volan. Dar, evident, până la o decizie definitivă este considerat nevinovat.

Am contestat în justiţie procesul-verbal de contravenţie, întrucât nu corespunde realităţii. Era noapte, în jurul orei 02.00, eram în afara localităţii şi nu am depăşit limita legală de viteză. Dar m-am supus regulilor organului de poliţie, aşa cum trebuie să facă toţi cetăţenii normali ai acestei ţări“, a declarat Oprişan pentru Adevărul, la vremea respectivă.

În anul 2011, Oprişan a rămas fără permis pentru că a condus cu 113 km pe oră în oraşul Râmnicu Sărat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.