Oprișan este somat de Toma să ofere explicații publice legate de angajarea prietenei sale la ASF

“Hoțul strigă hoții”, zice o zicală românească. Mă întreb cum este să comanzi ca ziarul de casă să pună la stâlpul infamiei pe orice nu are culoarea politică potrivită, iar în acest timp să tragi sfori ca iubita să primească un post călduț, remunerat cu o cifră ce are multe zerouri. Oprișan simte că i se apropie sfârșitul politic și încearcă să salveze ce mai poate. Sinecuri în stânga și dreapta, polițe de achitat, mame îmbogățite. Consider că președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, este dator să explice public chestiunea relatată de mass-media în ultimele zile.

Declarație de presă Senator Cătălin Dumitru Toma

One Response to Oprișan este somat de Toma să ofere explicații publice legate de angajarea prietenei sale la ASF

  1. Dteapta la putter luca 16/01/2020 at 00:42

    DL.PRESEDINTE CTREDETI CANUMAI PENTRU ASTA TREBUIA JUDECAT DA ARE 1000 DE BUBE IN CAP ACRASTA SPECIE DE PM CA SE CREDE SI MAMA ESTE EL BESTIE DE 30 DE ANI A NENOROCIT ACEST JUDET acum nu convine CA e la ordinal altuia dar sa stea asa cum e CA il blestem pina mor toate drumurile ciumei rosii sunt CA in Palma si celeb dteapta sunt varza il scotea pe acest netot de Noaptes sa minta la greu si daca cunoaste pe unu Nicusor care mergea la examiner in local lui.
    PORTOFELE NU O AS PLECI LA CERURI PINA NU O AS PLATESTI TOT RAUL CARE LAU FACUT IN ACEST JUDET S.A. STII TE AI SIMTIT BINE CIND POPA IN BISERICA TI S.A. SPUS VREDNIC ESTE NU.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.