Oprisan a avut o “cadere de calciu”! Sa-l ajutam cu vitamine si alte pilule, poate-si revine!

Cristi IRIMIA

Cristi IRIMIA

Cateva randuri mai jos, in articolul precedent postat pe site-ul ziarului nostru, aveti comunicatul de presa trimis redactiilor de catre Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea. Nu comentam toate afirmatiile pe care seful PSD le-a facut, deoarece nu toate vizeaza aspecte care merita atentie, insa e clar ca trebuie facute unele precizari, cata vreme baronul “atotputernic” si-a permis, in mod total gratuit, sa acuze Vrancea Media ca a publicat ieri un titlu mincinos – “Protest anti-comunism in Piata Teatrului din Focsani”.

Oprisan s-a enervat pesemne dupa ce a citit primele randuri din articol sau doar titlul, altfel nu se poate explica maniera in care a ales sa atace Vrancea Media! In materialul respectiv, pe care-l puteti citi aici  https://www.vranceamedia.ro/archives/8824 s-a facut referire si la faptul ca printre persoanele care au protestat aseara la Focsani, in Piata Teatrului, se aflau si activisti PD-L, gen consilierii Malureanu ori Gongu. In conditiile in care Vrancea Media a publicat comentarii in care unii cititori si-au exprimat opinia vizavi de faptul ca Basescu ar fi ordonat astfel de actiuni anti-comunism, in conditiile in care Vrancea Media a publicat editoriale anti-Basescu, in conditiile in care Vrancea Media a fost si este singurul ziar din Vrancea care i-a publicat lui Oprisan pana acum, fara nici o virgula scoasa, toate comunicatele de presa si in conditiile in care consilierul sefului PSD, Traian Negulescu, a avut puncte de vedere publicate in ziarul nostru, baronul are o… “cadere de calciu” si ataca NEFONDAT Vrancea Media.

Oprisan spune ca titlul prezentat de noi a fost unul mincinos, de aceea ii solicitam sa ne dicteze (si noi ne vom supune) cum trebuia sa fie titlul in conditiile in care aseara s-a scandat impotriva comunismului, indiferent ca printre cei aflati in fata Teatrului Pastia s-au numarat si activisti PD-L.

In stilu-i caracteristic, baronul mai afirma ca vrancenii au ajuns sa se teama sa mearga pe strazi si sa-si duca la scoala copiii, din cauza unor astfel de manifestari. Il informam ca orasul a fost si ieri si astazi linistit si ca, probabil, s-a ratacit prin Ferentarii Bucurestiului (dupa acea “cadere de calciu”) si de aceea a trait cu senzatia ca este atacat de golanii din Focsani, cand, de fapt, erau mardeiahsii din Colentina, veniti sa-i… “sparga” pe cei zona.

In final, ii precizam  (poate nu si-a dat seama inca…) faptul ca Vrancea Media a fost, este si va ramane un ziar independent care va reda cu fidelitate ceea ce se intampla in judet si in tara, un ziar care se distanteaza clar de orice partid si interesele aferente. Iar daca Oprisan considera ca a face presa independenta reprezinta un simulacru gen Monitorul, atunci inseamna ca este ratacit in “Ferentari” la patrat si ca lumea in care traieste “pluteste” pe “oceanul” «caderilor sale de calciu»!

2 Responses to Oprisan a avut o “cadere de calciu”! Sa-l ajutam cu vitamine si alte pilule, poate-si revine!

  1. Aneta Duduleanu 02/12/2009 at 19:40

    Nu exista independent. E clar pentru orice om cu putina instructie si capacitate de judecata. Asta e una. Sa protestezi pentru ceva care nu mai e de 20 de ani este o proba ca acest popor nu mai are nicio sansa. Jos Geoana, Jos Basescu, fara PD-L asta inteleg, dar sa strigi jos ceva ce nu e mi se pare chiar culmea prostiei sau disperarea pierderii puterii si privilegiilor pentru toti cei care se stiu incompetenti dar s-au ascuns sub umbrela naivitatii poporului si tupeul prsedintelui si al membrilor gastii sale. Trist si rusinos. Mai ales ca una din vocile puternice era a unui profesor.

    Răspunde
  2. eu 02/12/2009 at 23:48

    Din pacate D-l Oprisan are cadere de calciu de cel putin 20 de ani!!!!Ca n-a reusit nimeni sa-i administreze vreun tratament se vede foarte clar!!!Singurul tratament care-i face bine fiind l…..e …,stiu domnii Negulescu,Noaptes,Marian Popescu si multi altii …unde.Nu stiu cat de legala a fost manifestarea din piata teatrului….,dar acolo s-a strigat foarte clar”jos comunismul”si s-a mai scapat cate un “jos portofel”,cate un “mintiti poporul cu monitorul”.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.