OFL Vrancea, în vizită la Bruxelles

Ana Maria Dimitriu, consilier local PNL Vrancea și președinte OFL Vrancea, a participat alături de delegația #OFL, la Bruxelles, la un eveniment desfășurat la Parlamentul European, unul cu discuții și acumulare de informații în care am aflat extrem de multe chestiuni legate de rolul și importanța Parlamentului European, dar și despre rolul parlamentarilor români și modul în care aceștia ajută România.

O primă întâlnire a avut loc cu europarlamentarii #PNL, Siegfried Muresan și Cristian Bușoi, care ne-au prezentat informații despre activitatea de europarlamentar, rolul și importanța acestuia, precum și informații despre conștientizarea importanței alegerilor europarlamentare din 2019.

În a doua parte a zilei, delegația femeilor liberale a participat la o ședință de plen a Parlamentului European, cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Copilului, unde au avut loc dezbateri în prezența a sute de europarlamentari dar și a unor copii din mai multe țări.

La finalul zilei, ședința Biroului Executiv al OFL a fost deschisă de europarlamentarii Siegfried Muresan, Cristian Busoi, Mhia Turcanu, Marian-Jean Marinescu și Daniel Buda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.