OFICIAL: Cătălin Toma (Senat) și Ion Ștefan (Camera deputaților) vor reprezenta PNL Vrancea în Parlament

catalin-toma-fotoBiroul Electoral Central a anunțat astăzi rezultatele oficiale finale ale alegerilor parlamentare din 11 decembrie, confirmând faptul că Partidul Național Liberal Filiala Vrancea a obținut 2 mandate în Parlament.

Mandatele au fost obținute de către Cătălin Toma (foto dreapta), președintele PNL Vrancea, care va fi senator de Vrancea, respectiv Ion Ștefan, care va fi deputat de Vrancea. Este pentru prima dată după 20 de ani (1996), când PNL Vrancea obține un mandat de senator. La nivel național, PNL Vrancea a ocupat locul 14 între filialele PNL din România.

Listele PNL Vrancea la parlamentare, alcătuite 100% din oameni de-ai locului, au fost votate de 27.000 de vrânceni, la Senat, respectiv 25.500 vrânceni la Camera deputaților.

Le mulțumesc vrâncenilor care au ales să ne acorde încredere și îi asigurăm că vom contribui la o legislație mai bună pentru români!”, a precizat Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea.

ion-stefan-fotoLa rândul său, Ion Ștefan a afirmat că își va face datoria față de români, prin activitatea din Parlament, fiind hotărât să desfășoare o activitate eficientă în Camera deputaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE