O tanara a murit strivita intr-un Audi A4

Editor stire: Lucia PERJUAudi A4

O minora de 13 ani a murit ieri in urma unui grav accident de circulatie.In jurul orei 21.15, în afara localităţii Călimăneşti, T. Mihai, 34 ani, din Gura Humorului, jud. Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca Audi A4 din direcţia Adjud-Focşani, din cauza neatenţiei în conducere a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. A rezultat decesul minorei T.T., de 13 ani, din Gura Humorului, pasageră în autoturism.


Cîmpuri – Conflict aplanat de poliţişti

Ieri, în jurul orelor 09.50, poliţiştii din Cîmpuri au fost sesizaţi despre faptul că C. Dragoş, 24 ani, din com. Vizantea Livezi, însoţit de alţi patru tineri, tulbură ordinea şi liniştea publică şi refuză să părăsească incinta unei staţii de carburanţi de pe raza localităţii.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi au aplanat conflictul, în cauză fiind întocmit dosar penal în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Ţifeşti-Lovit cu cuţitul

În seara zilei de 1 august a.c., poliţiştii din Ţifeşti au fost sesizaţi despre faptul că H.George, de 30 ani, din localitate, a fost agresat pe raza satului Oleşeşti, în faţa unui magazin.

În urma primelor verificări efectuate a reieşit că pe fondul unui conflict spontan, tânărul a fost lovit cu un cuţit de consăteanul său, S.Cristinel, de 22 ani.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infrcaţiunilor de loviri sau alte violenţe şi port ilegal de armă albă.

Ţifeşti –Rănită uşor după ce a căzut din căruţă

La data de 01.08.2009, poliţiştii din Ţifeşti au fost sesizaţi despre faptul că la Secţia U.P.U. a Spitalului Judeţean Focşani a fost internată M. Dumitra, 68 ani, din Ţifeşti, aceasta fiind diagnosticată cu multiple plăgi şi excoriaţii, prin cădere din căruţă. Evenimentul a avut loc în afara drumului public.

Ieri, ora 19.30, pe raza loc. Urecheşti, B. Costică, 72 ani, în timp ce conducea mopedul marca Piagio, din cauza neatenţiei s-a dezechilibrat şi a intrat în şanţul de pe marginea drumului, rănindu-se uşor.

Evenimentele au fost facute publice de catre Biroul de Presa al IJP Vrancea.

Radare:

04.08.2009

DN2-E85:Goleşti; Dumbrăveni-Urecheşti;Bizigheşti-Garoafa; Urecheşti-Popeşti;Pufeşti-Domneşti;Haret-Călimăneşti; Focşani;

DN 23A: Milcov

DN2M:Unirea;Mera;

DJ205B:Jariştea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.