O spune chiar PSD-ul: Vrancea și Teleorman, la coada României în ceea ce privește toaletele din interiorul școlilor. Ce fac Oprișan și Misăilă? Bachus și Revelion de SUTE DE MII DE EURO!

Ultimul raport al Ministerului Educației Naționale este foarte clar: aproximativ 30% dintre școlile din România nu au grupuri sanitare în interior, situație care afectează peste 230.000 de elevi la nivel național. ”În județele Vrancea și Teleorman, problema lipsei grupurilor sanitare din școli este una foarte gravă care  afectează aproape unu din patru elevi.”, se arată într-un proiect al MEN, minister condus de PSD prin Liviu Pop.

Deputatul PNL de Vrancea, Ion Ștefan, a avut recent o declarație foarte dură la adresa lui Oprișan, pe care-l acuză că aruncă sute de mii de euro pe Festivalul Bachus și pe Revelion.

Iaăt declarația dată de Ion Ștefan:

Vrancea este judetul aflat in topul negativ al scolilor care nu au apa, nu au toalete in incinta, ci tot in fundul curtii, si care reprezinta un real pericol pentru elevi in caz de incendiu!

Vrancea are aproape 300 de scoli fara aviz de la Directia pentru Sanatate Publica si aproape 100 fara aviz de la Pompieri pentru securitate la incendiu!

Vrancea este judetul unde elevii din mediul rural sunt condamnati la abandon scolar din cauza saraciei, a lipsei conditiilor pentru educatie si a nepasarii autoritatilor!

I-am cerut public lui Marian Oprisan sa mearga in scolile fara conditii, sa ii vada pe copiii care nu au manuale si care in loc sa vina la scoala sunt nevoiti sa munceasca pentru a intretine familia! I-am cerut public sa renunte la dezmatul pe bani publici si sa inceteze sa risipeasca banii TUTUROR vrancenilor pe Oprisalioane de jumatati de milion de euro si sa ajute copiii vrancenilor sa mearga la scoala in conditii decente!

Cristi Misăilă (stânga)

Intr-o mare nesimtire si sfidare, Cristi Misaila i-a dat “tatucului” Marian Oprisan un “maruntis” din banii nostri pentru Revelion, aproape 200.000 de euro!

Si alocarile nu se vor opri aici! Peste 600.000 de euro au dat sau vor da Oprișan și Misăilă pe parangheliile PSD!

Oare cate scoli din Vrancea ar fi putut fi modernizate cu apa curenta si toalete in interior pentru elevi? Oare cati copii puteau fi sprijiniti sa nu mai abandoneze scoala?
Stimati cetateni ai Vrancei, vreti educatie pentru copii sau artificii de miliarde de lei pentru orgoliul unor pesedisti infumurati si ignoranti?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE