O nouă sancţiune dată de primarul Valerică Chitic directorului Căminului de bătrâni de la Mărăşeşti

Valerică Chitic, şeful PDL Mărăşeşti

Valerică Chitic

Daniel Dragan MarasestiValerică Chitic (foto stânga) i-a dat o nouă sancţiune lui Daniel Drăgan (foto dreapta), director al Căminului de bătrâni “O nouă şansă” din Mărăşeşti. Edilul de la Mărăşeşti i-a aplicat un avertisment scris lui Drăgan, pe care îl acuză că a încheiat un contract de prestări servicii fără să ia o serie de avize de la Primărie. “Nu s-a respectat circuitul documentelor şi nu s-a luat viza controlului financiar preventiv, conform dispoziţiei 11006 din 25 noiembrie 2013”, este principala acuzaţie adusă lui Drăgan.

În replică, Daniel Drăgan susţine că primarul Chitic comite un nou abuz la adresa sa. “Am mai câştigat un proces cu Primăria Mărăşeşti, aşa că nu mi-e teamă. O să contest decizia luată împotriva mea. La două săptămâni după ce am fost repus în funcţie, ca urmare a deciziei instanţei, sunt iarăşi şicanat de Chitic. Nu e logic că acest om are ceva personal cu mine?“, a spus Drăgan.

Primarul emite tot felul de dispozitii abuzive care incalca legislatia in vigoare. In ceea ce priveste contractul de furnizare de hrana pentru beneficiarii caminului el a fost incheiat cu respectarea procedurilor de achizitii. In luna decembrie chestionarul de satisfactie privind hrana beneficiarilor a scos la iveala nemultumirea acestora din urma fata de calitatea hranei, 80% dintre beneficiari fiind nemultumiti.

Voi apara in continuare institutia pe care o conduc, integritatea fizica si psihica a beneficiarilor nostri, persoane varstnice si a personalului care lucreaza aici, integritate pusa la incercare de deciziile aberante ale primarului de Marasesti”, a mai punctat Drăgan.

Sanctiune Chitic vs Dragan

One Response to O nouă sancţiune dată de primarul Valerică Chitic directorului Căminului de bătrâni de la Mărăşeşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.