O nouă conferință APOR Vrancea: “Cartea, instrument de formare a personalităţii copilului”, cu scriitoarea Passionaria Stoicescu

Asociația Părinți pentru Ora de Religie Vrancea (APOR) continuă seria de conferinţe cu o altă întâlnire care va avea tema “Cartea, instrument de formare a personalităţii copilului“. Conferința va fi susținută de scriitoarea Passionaria Stoicescu în data de vineri, 15.04.2016, ora 18.00, la Sala Balada din Focșani.

Cartea Passionaria Stoicescu

Passionaria Stoicescu este poetă, prozatoare, scriitoare de literatură pentru copii, traducătoare şi membră a Uniunii Scriitorilor din România (1976), Secţia Poezie. De-a lungul timpului a fost învăţător, profesor de limba română, instructor metodist, corector, apoi redactor la Editura Litera, lector de carte la Editura Ion Creangă, la Centrala Editorială şi la Editura Minerva (BPT), ziarist şi expert guvernamental în Guvernul României, Departamentul Informaţii.

Autoarea este un foarte apreciat scriitor de literatură pentru copii cărora le-a dedicat 40 dintre operele sale. De-a lungul timpului a primit numeroase premii printre care amintim: Premiul Uniunii Scriitorilor din România (1996), pentru literatura pentru copii, Trofeul Micului Cititor(1985, Bucuresti, 1996, Deva, 2003,Bucuresti, 2013, Deva), Premiul Asociaţiei UNESCO „Iulia Hasdeu” (2002), Premiul Asociaţiei Scriitorilor Bucureşti (2008).

Aşteptăm cu mult drag părinţii la această întâlnire de suflet cu o mare iubitoare de copii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.