O maşină a ars în totalitate, în urma tamponării cu un alt autoturism

Intervenţii S.M.U.R.D.
În intervalul 19-20 mai a.c., personalul specializat din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea a fost solicitat, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, să intervină pentru soluţionarea a 20 situaţii medicale de urgenţă.

Astfel, s-a intervenit în municipiile Focşani şi Adjud, cât şi în comunele Câmpuri, Corbiţa, Coteşti, Fitioneşti, Milcovul, Negrileşti, Păuneşti, Ploscuţeni, Poiana Cristei, Rugineşti, Vânători, Vulturu şi Tănăsoaia, paramedicii din cadrul I.S.U. Vrancea acţionând pentru acordarea primului ajutor calificat şi transportul pacienţilor la spital, unde au fost preluaţi de medicii de gardă din cadrul structurilor de primire urgenţe ale spitalelor din Adjud, Focşani, Panciu şi Vidra.

Printre cele mai frecvente motive pentru care au fost solicitate echipajele S.M.U.R.D. se regăsesc afecţiuni cardiace, diferite traumatisme, durerile lombare şi abdominale.

Incendiu la o pubelă de gunoi din municipiul Focşani
Duminică, 20 mai a.c., în jurul orei 02.30, un apel, primit prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, la dispeceratul integrat ISU – Ambulanţă, anunţa producerea unui incendiu la o pubelă de gunoi amplasată pe Bulevardul Unirii din municipiul Focşani.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi trei subofiţeri.

În urma incendiului, provocat, cel mai probabil, de fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător, au ars pubela de gunoi din PVC şi cca. 50 kg gunoi menajer din interiorul acesteia.

Incendiu la un autoturism în comuna Moviliţa
Duminică, 20 mai a.c., în jurul orei 15.30, un apel, primit prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, la dispeceratul integrat ISU – Ambulanţă, anunţa producerea unui incendiu la un autoturism aflat în localitatea Moviliţa, proprietatea numitului Nicolae B., autovehicul implicat intr-un accident rutier.

Pentru localizarea şi lichidarea acestuia s-a deplasat imediat la faţa locului un echipaj din cadrul Staţiei de Pompieri Panciu, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi cinci subofiţeri.

În urma incendiului a ars în totalitate autoturismul înmatriculat în judeţul Galaţi, evenimentul fiind, cel mai probabil, provocat de un scurtcircuit electric produs din cauza şocului în urma coliziunii dintre două autoturisme.

Incendiu la acoperişul unui adăpost de animale
Luni, 21 mai a.c., în jurul orei 05.40, un apel, primit prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, la dispeceratul integrat ISU – Ambulanţă, anunţa producerea unui incendiu în satul Vizantea Mănăstirească, comuna Vizantea Livezi, izbucnit la un adăpost de animale proprietatea numitului Mihăiţă C.

Pentru localizarea şi lichidarea acestuia s-au deplasat imediat la faţa locului două echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi nouă subofiţeri, pompierii militari acţionând în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Vizantea Livezi.

În urma incendiului au ars acoperişul adăpostului de animale, construit din lemn cu învelitoare din azbociment, pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp şi cca. 500 kg lucernă.
Evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de un scurtcircuit electric produs la un cablu electric neizolat corespunzător.

Comunicat primit de la ISU Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.