O locuință din Câmpineanca a fost distrusă de incendiu

Intervenţii S.M.U.R.D.
Miercuri, 4 iulie a.c., personalul specializat din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea a fost solicitat, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, să intervină pentru soluţionarea a 10 situaţii medicale de urgenţă.

Printre cele mai frecvente motive pentru care au fost solicitate echipajele S.M.U.R.D. se regăsesc dureri toracice, probleme respiratorii şi diferite traumatisme. De asemenea, paramedicii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au acordat primul ajutor calificat unui bărbat, în vârstă de 35 ani, care prezenta un traumatism la nivelul coloanei vertebrale după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier pe E 85, în dreptul localităţii Urecheşti.

Paramedicii din cadrul I.S.U. Vrancea au intervenit în municipiul Focşani, în oraşul Panciu, cât şi în comunele Coteşti, Goleşti şi Urecheşti, acţionând pentru acordarea primului ajutor calificat şi transportul pacienţilor la spital, unde au fost preluaţi de medicii de gardă din cadrul structurilor de primire urgenţe ale spitalelor din Focşani şi Panciu.

Incendiu de vegetaţie uscată
Miercuri, 4 iulie a.c., pompierii militari din cadrul Secţiei Adjud au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe teritoriul cartierului Burcioaia, municipiul Adjud. Datorită intervenţiei prompte a pompierilor, suprafaţa cuprinsă de incendiu a fost limitată la cca. 200 mp.

Incendiu la o gospodărie în Câmpineanca
În data de 5 iulie a.c., în jurul orei 10.00, un apel, primit prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, la dispeceratul integrat ISU – Ambulanţă, anunţa producerea unui incendiu izbucnit la gospodăria numitului Neculai S. din localitatea Câmpineanca.

Două echipaje din cadrul Detaşamentului Focşani cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi nouă subofiţeri au intervenit pentru stingerea flăcărilor ce cuprinseseră acoperişurile a două anexe. Pompierii militari au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului, cât şi pentru protejarea a două locuinţe amplasate la distanţă de cca. 1 m faţă de anexele gospodăreşti cuprinse de flăcări.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, după aproximativ o oră şi jumătate. În urma acestuia au ars cca. 70 mp din acoperişul unei anexe utilizată ca bucătărie de vară, construit din astereală din lemn cu învelitoare din tablă, aproximativ 5 tone lucernă depozitate în podul acesteia şi cca. 50 mp din acoperişul unui adăpost de animale.

Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de amplasarea necorespunzătoare a unor materiale combustibile faţă de mijloace de încălzire.

Comunicat primit de la ISU Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.