O ia pământul la vale! Restricţii de tonaj pe drumurile Dumitreşti – Jitia şi Jitia – Vintileasca.

Începând cu data de 29 aprilie 2014 pe DN 2 N (km. 35 – 53, Dumitrești –  Jitia) si DN 2 R (km. 0 -11, Jitia – Vintileasca) s-a instituit restricție de tonaj de maxim 7,5 tone (greutate totală). Măsura restricției este luată pentru remedierea celor opt puncte în care există surpări de terasament a corpului drumului de pe DN 2 R și șapte pe DN 2N, circulația fiind acum efectuată pe doar jumătate din drum. Restricția va fi valabilă până la remedierea tuturor zonelor de pericol.

UPDATE: În urmă cu 6 zile, Vrancea Media trăgea un semnal de alarmă cu privire la zonele de mai sus. Clic AICI pentru a vedea imagini VIDEO. 

drum rupt Chiojdeni

Totodată, începând cu data de 5 mai 2014, datorită lucrărilor pe drumul Dumbrăveni – Caiata, se va proceda la închiderea totală a acestui sector de drum, pentru o perioada de șapte zile. Conducătorii auto au la dispoziție ruta ocolitoare Dumbrăveni – Obrejița – Sihlea – Caiata.

Informare primită de la Prefectura Vrancea 

Nota redacţiei: “Toporatorii” de păduri, care taie lemn în neştire şi care pun pe drumurile în cauză camioane pentru transport ce cântăresc zeci de tone, sunt rugaţi să respecte şi ei această restricţie… Totodată, poliţiştii de pe Valea Râmnicului sunt şi ei rugaţi să- i oprească şi să-i amendeze maxim pe “toporatorii” care se vor face că nu înţeleg…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE