O femeie din Vânători a fost prinsă în timp ce încerca să fure produse alimentare şi cosmetice din Carrefour

Furt din supermarket

În data de 21.11.2012, în jurul orelor 17.30, lucrători din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil Focşani, fiind pe timpul executării serviciului de patrulare pe raza oraşului Focşani, judeţul Vrancea, au fost sesizaţi telefonic de către un reprezentant S.C. Carrefour S.A, despre faptul că o persoană de sex feminin a sustras mai multe bunuri din interiorul magazinului.

În urma verificărilor efectuate de către patrula de jandarmi s-a constatat că M.S. de 41 ani din localitatea Vânători, se face vinovată de săvârşirea infracţiunii de furt calificat faptă prevăzută şi sancţionată de art.208 – 209 C.P, constând în aceea că în data de 21.11.2012, în jurul orelor 17.30, a sustras mai multe produse alimentare şi cosmetice din interiorul magazinului S.C. „Carrefour” S.A, din municipiul Focşani în valoare de 96,51 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat pe bază de proces verbal părţii vătămate.
Celei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare săvârşirii infracţiunii de furt calificat faptă prevăzută şi sancţionată de art.208 – 209 C.P, documentele urmând a fi predate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, pentru cintinuarea cercetărilor.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul al IJJ Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.