O familie din Răstoaca solicită ajutorul autorităților după ce apele au distrus casa în care locuia

O familie din localitatea Rastoaca, judetul Vrancea, si-a pierdut casa in care a locuit timp de 20 ani, după ce locuinţa a cedat in fata apelor care au inundat satul in data de 15 mai.

Timp de o luna familia a fost nevoita sa locuiasca separat, cele 3 fete (17, 18, respectiv 19 ani) locuind la bunici, iar cei doi parinti in masina, pentru a supraveghea ce-a mai ramas din locuinta lor. Cu toate acestea, familia Miu, căci despre ea este vorba, nu a primit nici un ajutor pentru a reconstrui locuinta, pînă acum.

Astfel cei 5 membri ai familiei locuiesc in cele doua module oferite de primarie. Miu Dumitru (39 ani) lucreaza ca zilier in domeniul constructiilor, fiind singurul care munceşte. Sotia sa, Miu Marinela, este casnica, ocupandu-se de agricultura, cresterea animalelor si de cei trei copii. Dupa “nenumarate” vizite la Consiliul Judetean Vrancea, prefectura, procuratura si primarie, tot ce au primit au fost promisiuni referitoare la materiale de constructii.

Cei 5 membri ai familiei sunt terifiati de gandul ca situatia ii va obliga sa isi petreaca iarna in module, deoarece acestea nu sunt prevazute cu nici o sursa de incalzire, iar peretii sunt foarte subtiri.

Cine poate ajuta familia cu orice sumă de bani, haine sau alimente este rugat să trimită un e-mail la adresa vranceamedia@gmail.com

Contul familiei Miu: RO02BTRLRONCRT0263407001 la BT

Casa rastoaca distrusa 2 Casa rastoaca distrusa 3 Casa Rastoaca distrusa Casa Rastoaca modul de locuit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE