O casă din Vulturu a fost incendiată aproape în totalitate din cauza unui coş de fum deteriorat

Intervenţii S.M.U.R.D.
În intervalul 17-18.01.2012, personalul specializat din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea a fost solicitat, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, să intervină pentru soluţionarea a 15 situaţii medicale de urgenţă.

Astfel, s-a intervenit în municipiul Focşani, cât şi în comunele Boloteşti, Câmpineanca, Homocea, Păuneşti, Rugineşti şi Slobozia-Ciorăşti, paramedicii din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud şi Detaşamentului de Pompieri Focşani acţionând pentru acordarea

primului ajutor calificat şi transportul pacienţilor la spital, unde au fost preluaţi de medicii de gardă din cadrul Spitalului Municipal Adjud – Centrul de Primire Urgenţe şi Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani – Unitatea de Primire Urgenţe şi Secţia Psihiatrie.

Echipajele S.M.U.R.D. au fost solicitate să acorde primul ajutor de urgenţă unor persoane care prezentau afecţiuni cardiace, diferite traumatisme, stări de lipotimie, dureri abdominale, greaţă şi vărsături.

Incendiu la acoperişul unei locuinţe în Slobozia Ciorăşti
În data de 17.01.2012, în jurul orei 15.20, un apel, primit prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, la dispeceratul integrat ISU – Ambulanţă, anunţa producerea unui incendiu în localitatea Slobozia-Ciorăşti, izbucnit la proprietatea numitului Alexandru P.

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului s-a deplasat la faţa locului un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi cinci subofiţeri, pompierii militari acţionând în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Slobozia-Ciorăşti.

În urma incendiului a ars acoperişul locuinţei, confecţionat din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de cca. 4 mp.
Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un coş de fum deteriorat.

Incendiu la o locuinţă în comuna Vulturu
În data de 18.01.2012, în jurul orei 00.20, un apel, primit prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, la dispeceratul integrat ISU – Ambulanţă, anunţa producerea unui incendiu în localitatea Vulturu, izbucnit la proprietatea numitei Dumitra E.

două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi 10 subofiţeri, pompierii militari acţionând în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Vulturu.

În urma incendiului au ars acoperişul locuinţei, construit din lemn cu învelitoare din ţiglă, pe o suprafaţă de cca. 100 mp, bunuri de uz casnic şi obiecte de mobilier, tâmplăria casei, documente personale şi aproximativ 4 mp din pazia casei alăturate.
Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un coş de fum deteriorat.

Comunicat primit de la ISU Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.