O butelie a explodat in apartamentul unor pensionari din Focsani

La data de 31 iulie a.c., orele 12.52, Poliţia municipiului Focşani a fost sesizată despre faptul că în locuinţa lui C. Neculai, din Focşani, str. Dornisoarei s-ar fi produs o explozie. În urma verificărilor efectuate a rezultat că cele sesizate se confirmă, astfel în urma exploziei a fost dislocată uşa bucătăriei, fără a fi afectată structura de rezistenţă a blocului, iar C. Neculai, de 70 ani şi soţia acestuia au suferit arsuri de gradul II la membrele inferioare, dar au refuzat internarea fiindu-le acordate îngrijiri medicale de către echipajul S.M.U.R.D la faţa locului. Deflagraţia neurmată de incendiu, a avut drept cauză scurgerile de gaze de la o butelie defectă şi s-a produs în jurul orelor 13.00, când proprietatul apartamentului a vrut să aprindă aragazul.

Evenimente rutiere

La data de 30 iulie a.c., orele 16.40, poliţiştii din Vizantea-Livezi au fost sesizaţi despre faptul că C. Dorinel, în vârstă de 21 ani, din localitate, în timp ce se afla în faţa unei societăţi comerciale din satul Mănăstireasca, s-a urcat la volanul autoturismului marca Dacia, fără acordul proprietarului şi fără a poseda permis de conducere, avariind autoturismul de scara magazinului. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.

La data de 31 iulie a.c., orele 09.10, pe str.Ştefan cel Mare, în oraşul Odobeşti, S. Gheorghe, de 50 ani, din comuna Broşteni, în timp ce conducea autocamionul marca “Roman”, a efectuat manevra de întoarcere a camionului, fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu mopedul condus regulamentar din sens opus de P. Stan, de 18 ani, din localitate, care a fost accidentat grav. Cercetările sunt continuate de poliţişti, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale se va face încadrarea juridică a faptei.

La data de 31 iulie a.c., orele 23.45, pe D.N.2 M, la Km.I + 200m, M. Constantin, de 41 ani, din comuna Corlăteni, judeţul Botoşani, în timp ce conducea atelajul hipo tras de un cal, neechipat cu elemente reflectorizante şi neânregistrat, pe direcţia Focşani-Odobeşti, a oprit pe partea carosabilă pentru a repara oiştea căruţei, moment în care a fost acroşat din spate de autoturismul marca Daewoo, condus regulamentar de către N. Sinica.
În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului atelajului şi a pasagerilor C. Ion, de 41 ani, din comuna Osăşti, judeţul Vaslui şi C. Octavian, de 49 ani, din comuna Valea Ursului, judeţul Neamţ.

Deces cercetat de poliţişti

La data de 31 iulie a.c., orele 15.05, poliţiştii din Moviliţa au fost sesizaţi despre faptul că pe drumul spre mănănstirea Trotuşanu, a decedat un bărbat. În urma cercetărilor efectuate a rezultat că cele sesizate se confirmă, victimei L. Iulian, de 53 ani, din comuna Sascut, judeţul Bacău, după ce s-a urcat la volanul maşinii sale, i s-a făcut rău, s-a întins pe iarba de pe marginea drumului şi până la sosirera ambulanţei a decedat. Cadavrul care nu prezenta urme vizibile de violenţă a fost depus la morga S.M.L.Vrancea, în funcţie de rezultatul căreia se vor dispune măsurile legale.

RADARE 02.08.2010: DN 2 – E 85: Focşani – Goleşti; Bizigheşti- Garoafa; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Urecheşti; Pufeşti- Domneşti; Călimăneşti-Haret; Goleşti- Popeşti; Focşani – Dumbrăveni; Focşani: B-dul Bucureşti; B-dul Unirii; B-dul Gării; B-dul Independentei;

Informatii primite de la Biroul de presă al I.P.J. Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.